Hitelkeret módosítása a tudtom nélkül?
Ez hogy van? Eddig 65 ezer volt most meg felbaszták 225 ezerre az én beleegyezésem nélkül. Meg tehetik?
Azért nem tetszik mert ha megszűnik a munkahelyem akkor fizethetem vissza márpedig ha megszűnik akkor hogy fizetem vissza?
Nem értem. A hitelkeret szerződését valóban nem módosíthatja a bank egyoldalúan, de a mondat többi részét nem értem.
A hitel KERET egy biztonsági háló, nem kell feltétlenül kihasználni. Lehet akár egymillió is a keret, Te döntöd el, hogy mennyit használsz fel belőle. Ha nem használod ki, nem hívod le, akkor nincs mit visszafizetni.
Uhh, itt aztán nagy a tudatlanság a fejedben...
A hitelkeretet a bank úgy változtatja ahogy akarja. Látják, hogy évekig havi 150ezer jön a számládra, majd utána hónapok alatt meg 3x-ozódik a számládra érkező pénz, ezért megemelik a hitelkeretedet. A második mondatod pedig értelmezhetetlen... miért kéne visszafizetned? Nem kötelező teljesen lemenned a maximális hitelkeretre...
Tehát ha eddig elég volt a 65000 és minden hónapban mínusz 65ezerbe mentél, akkor most ne menj 225ezerbe, csak akkor kell visszafizetni, ha kimaxolod. Vagy nem bírod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!