KBC Equitas szolgáltatásával kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Szeretnék belekóstolni a tőzsdézésbe. Jelenleg a KBC Equitas tűnik a szimpatikus felületnek, ugyanakkor érdekelne mások tapasztalata is, főként, hogy:
- mennyire könnyen kezelhető a felülete?
Tehát könnyű-e az ügyleteket megkötni, érthetően vannak-e elrendezve a menüpontok, el lehet-e igazodni a felületén.
- számlámat megszüntethetem-e problémák nélkül?
Ha úgy látom, hogy csak bukok a tőzsdén és nem nekem találták ki, akkor valószínűleg inkább be akarom majd zárni a számlámat. Ezt meg lehet-e tenni gond nélkül, vagy a számlanyitással vállalok-e valamilyen kötelezettséget, amivel pórul járhatok?
2017. dec. 4. 09:17
1/2 anonim válasza:
Évekig tőzsdéztem náluk gond nélkül. Kezelhető a felület, de a tőzsdei kockázat nagy: ha nagyon esik az árfolyam és nem teljesül a megbízás, megy a pénz - erről ők nem tehetnek. Korrektek, mert egyszer rendszerhibájuk miatt nem teljesült valamilyen ügyletem és azt hiszem, jóváírták, de erre meg nem esküdnék, mert már igen régen volt.
2/2 anonim válasza:
Ja, és úgy tudom, maga a számlavezetés ingyenes - már nem tőzsdézek, számlám megvan, de még nem szóltak, hogy fizetnem kéne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!