Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megváltozik a számlaszámom,...

Megváltozik a számlaszámom, ha kártyát cseréltem?

Figyelt kérdés

OTP Junior kártyám van

Több korosztály is van a junioron belűl (3)

Egy korosztállyal feljebb való lépés után ugye nem változik a számlaszám?

Azért kérdezem, mert egy régebbi számlát őriztem meg, mert eddig nem volt szükségem rá és nem tudom, hogy az azon lévő számlaszám is még érvényes az új junior kártyára is.

2010. jún. 1. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem változik meg. Most sem és akkor sem ha juniorból felnőtt számlává válik majd.
2010. jún. 1. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. jún. 1. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen! Hasonló cipőben járok én is és éppen tegnap hívtam fel emiatt az OTP ügyfélszolgálatát, nekem is ott mondták. Pont jókor tetted fel a kérdést! ;-)
2010. jún. 1. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Számlaszám marad, kártyaszám változik! Mindig...

Számlát nyitsz, és vezetsz, nem kártyát! Számlaszám a számla zárásáig ugyanaz! A fő számla legalábbis, esetleg lehetnek alszámlák, technikai számlák, stb

2010. jún. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!