Kulfoldon elek es inaktivva valt a vodafone simkartyam. Hogy tudom az OTP bank sms alairasra hasznalt mobilszamomat megvaltoztatni hazautazas nelkul? Az OTP web bankban nem latok erre lehetoseget. Agybajt kapok ha ezert kell hazautaznom.
Rossz hírem van.
A netbankban nem tudod megváltoztatni, biztonsági okokból.
Ha meg lehetne változtatni semmit sem érne, hiszen aki megtudná a jelszavad, belépne és átírná a telefonszámot a sajátjára. Így viszont védve van.
Esetleg a telebankot próbáld meg, beszélj egy munkatárssal, hogy mit tehetnél, de szerintem ezt csak fiókban fogod tudni elintézni.
Ja, szemét bank, nyilván. Akkor milyen szemét lenne, ha valaki simán átírná a számot, aztán azt csinál a számláddal, amit csak akar.
"Ez van", szokták mondani, ha ilyen szolgáltatást állítasz be magadnak, akkor figyelni kell arra, hogy a telefonszám ne szűnjön meg. Egyébként évek óta az SMS aláírást le lehet cserélni QR aláírásra, így most nem lennél ilyen helyzetben.
Kérdező, ne haragudj, de teljes egészében megértetted az első választ amelyik után elkezdtél káromkodni?
Világosan leírtam, hogy miért van így. Nem szemétkedésből, hanem az ügyfelek pénzének biztonsága érdekében.
Azt a részét egyáltalán láttad, hogy hívd fel a telebankot?
Attól még hogy külföldön élsz miért hagyod elveszi a magyar telefonszámod?
Nem akartam eddig ezt kérdezni, hogy ne érezd kioktatásnak, pedig adott a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!