OTP Junior kártyám van, hogyan tudom megváltoztatni a napi készpénzfelvételi limitet? Mennyi plusz költséget jelent, ha 220 ezer forintot szeretnék kivenni?
Olvastam több oldalon is, hogy ennél a kártyatípusnál 50 ezer forint a napi felvételi limit. Naponta bajlódni vele, sok plusz költséget jelentene, így egyben szeretném kivenni. A fenti kérdés adott, hol vagy hogyan tudom feljebb húzni a kivehető összeg mértékét? És mennyi többletköltség lesz akkor, ha egyben veszem ki ezt a pénzt?
Vásárolni szeretnék a pénzből, de még nem tudom, hogy az eladó az OTP-nél van-e, vagy sem. Ha esetleg OTP-s, és utalni is tudom a pénzt, annak nincs határa, hogy mennyit küldhetek egyszerre? És ilyenkor mennyi pénzt vonnának le még pluszban? Előre is köszönöm a segítséget!
Belépsz az OTP internetes felületére, az OTP Direktbe.
Ott bal oldalt a bankkártyák menüponton belül van olyan, hogy vásárlási, készpénzfelvételi limit.
Belemész. Ott tudod átállítani 1 forinttól 999 999 999 forintig (nem vicc).
A havi első készpénzfelvétel 0,3%. Tehát 220 000 forintnál 660 forintba fog kerülni. (Tehát legyen rajta még a 220 000-on felül 660 mindenképp)
Az OTP-n belüli és az OTP-n kívüli utalás is 660-660 forintba kerülne neked. Bármit csinálsz, 660 forint lesz a költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!