Hogyan kell megváltoztatni Erste banknál a tranzakció hitelesítő SMS-s telefonszámot, ugyanis átutalni szeretnék netbankon, de a régi telefonszámomra küldi a hitelesítő kódot?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő, mert személyes adatoknál megváltoztattam már a telefonszámot, de semmi változás. Lehet számít az, hogy este 10kor változtattam meg és még nincs munkaidő, hogy hozzáigazították volna? Nem értem. Szerintem máshol kell beállítani.2017. febr. 16. 08:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt csak személyesen vagy netbakos azonosítás után tudod megtenni, gondolom biztonsági okokból. Lehet hogy csak egy fiókban személyesen, mert szerződést kell aláírja, hogy adott számra kéred.
3/3 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy a megváltoztatáshoz tényleg be kell menned - ha véletlenül valaki tudja a jelszavadat az ezt is meg tudja változtatni, aztán szabadon utalgathatja a pénzt.
De már 8 óra, gondolom kinyitott a bankfiók amit használni szoktál: hívd fel őket telefonon és rögtön megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!