Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A "bankárnet"-től kérdezett-e...

A "bankárnet"-től kérdezett-e már valaki?

Figyelt kérdés
Segítség volt a válasz?
2010. máj. 31. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ja! Az én hitelem ők hozták "tető" alá! Persze semmi sincs ingyen, de legalább olyanért fizettem, amit meg is kaptam. Nem voltak előzetes költségek csak földhivatali díjat fizettem és kész. Futár jött hozzám a papírokkal/papírokért és az is vitte el. Dolgom nem volt sok. Személy szerint én elégedett vagyok velük. Eleinte gyanakvó voltam, de minden rendben volt.

Neked mi a véleményed?

2010. máj. 31. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Most akarok befektetni vagy lekötni egy kis pénzt,de nem értek hozzá és hülye kommentelők helyett--egy felugró ablak reklám volt--ezért érdeklődöm,hátha itt "komolyabbak" írnak.
2010. máj. 31. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen! Nem sajnálják a pénzt a hirdetésre. :D én a google-ban akadtam rájuk és úgy voltam vele, hogy nem veszíthetek semmit egy telefonnal. Írj privátot és megadom a kapcsolattartóm számát.
2010. máj. 31. 12:01
 4/4 anonim válasza:
60%
igen, én megkérdeztem tölük amikor bekopogtak h ök e a rendelt örömlányok, nem merték vállalni, képmutato egy banda
2010. máj. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!