Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Axa Lakáshitel, van valami...

Axa Lakáshitel, van valami infotok tanácsotok?

Figyelt kérdés
Milyen támogatásokat lehet igénybe venni mostanság?2 éves kisfiúval használt lakás vásárlására?Ezer köszönet!
2010. máj. 29. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos bankoktól jelenleg használt lakás vásárlására semmilyen támogatás nem vehető igénybe. Önkormányzatnál, vagy a munkahelyeden próbálkozhatsz, de banknál csak új lakás vásárlásra, vagy új lakás építésre van most támogatott hitel.
2010. máj. 29. 20:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. máj. 30. 08:46
 3/6 anonim válasza:

Önkormányzat vagy munkáltató adhat támogatást. Használt lakásra megszűnt minden sajnos.

Ha még nem adtad be a hitelkérelmed, akkor szívesen segítek Neked az ügyintézésben. Fizetned nem kell érte külön és egy ft-tal sem lesz drágább a hiteled, mint a segítségemmel. Azátfutási idő viszont gyorsabb és gördülékenyebb rajtam keresztül, illetve elintézem a földhivatali ügyintézést, hogy ne Neked kelljen sorban állnod a földhivatalban, mikor intéznéd a jelzálogbejegyzést, illetve attól függ mennyi a hitelösszeged, de lehet, hogy tudok méég kezdeti díjakból elengedést is intézni, amit önállóan tuti nem kapsz meg.

Ha gondolod, akkor írj privit. Várom!

2010. máj. 30. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia nagyon köszönöm én Győri vagyok így is tudsz segíteni?Nyilván ingyen én sem kérek semmit de egy kis segítség,útmutatás jól jönne!Köszönöm!
2010. máj. 30. 14:18
 5/6 A kérdező kommentje:
email címem :lniki7@freemail.hu
2010. máj. 30. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:

szia,

most olvasom az üzid és írok is emailt :)

2010. jún. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!