Vállalkozó kocsmába hogyan tudja bevezetni azt, hogy a vendégek kártyával is tudjanak fizetni?
A nagy bankok mindegyike kínál kártyaelfogadási lehetőséget.
Tanácsos lenne megérdeklődni többet is, hogy milyen jutalékkulcsot alkalmaznak.
Most melyik banknál van a céged bankszámlája?
Lehet, hogy kedvezményes ha attól a banktól kéred a terminál telepítését.
Úgy tudom most az a legjobb lehetőség ahol nincs semmilyen kezdeti vagy havi fix díj hanem csak forgalom után 1%. Ennél kedvezőbbet még nem olvastam.
Aki egy kis fröccsöt 1% haszonnal értékesít az meg is érdemli. De ilyen kocsmáros biztos, hogy nincs.
Lassan nekem is aktuális lesz a bufeinkbe, de utoljara havi félmillió elvárt bankkártyás forgalom és 5% jutalék volt az ajánlat pár évvel ezelőtt.15-20 ezer közötti egyszeri telepítési dij mellett. Mi ezért is hanyagoltuk.Talán nem csak mi...
Nyilván nem az 1% jutaléknak, hanem a teljes költségnek kell eloszlania az árrésen. 😀😀😀Legalábbis én így tervezek és vezetek üzleteket.
Plusz azért üzletenként az internet külön a post terminálokra is ktg. ( mint a pénztárgépeknél)
Mondjuk a havi 2-3 millió forgalomból az eddigi érdeklődők jó ha havi 100.000-et fizettek volna bankkártyával, de ugyanúgy rendezték kp.
Igy én még mindig várok, mivel plusz költségéket feleslegesen nem építenék be az àrakba , vagy csökkenteném a 10-15%-os eredményt emiatt, ha nem meghatározó ennek a forgalmi hányada.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!