Rejtélyes módon eltűnt a kártyámról tízezer?
Kapok sms-t is minden vásárlásról, minden levett pénzről. De erről a 10.000-ről nem kaptam.
Olyan, mintha valaki levette volna, de a kártyám mégis megvan.
Most ha az egyik családtagom vette volna le és törölte ki az sms-t, ezt ki lehet deríteni? Mert még mindig jobb ha kiderül hogy ők, mint hogy más történt..
Igen van három öcsém. De mind tagadja
Mit tegyek?
Sosem csináltam még az egyiket se. Ott megmondják ha le lett véve? Vay le lett vonva?
De most ha nem a testvéreim vették le? Sose tudni. Azt is meg tudják mondani? Bár mondjuk 10ezerét visszanézik a kamerákat..?
Nem vagy otthon a banki ügyekben, ugye?
Netbankod nincs? Ott minden tranzakció látszik. Kamera nem kell, az maximum akkor ha atmnél vett valaki fel vele pénzt.
A bankfiókban személyesen is érdeklődhetsz.
Azért a családtagokat gyanúsítani egyből, hogy még semmit sem tudsz nagyon csúnya.
Úgy érződik a kérdésedből, hogy fiatal vagy. Netbankot furcsa, hogy nem ismered.
Melyik banknál vagy?
Nincs netbankom.
Azért a családom jutott először eszembe, mert meg van az okom rá :/
Értem.
Ez elég szomorú, de azért még egyáltalán nem biztos.
Melyik banknál vagy amúgy?
Fiatalnak gondollak (testvérekkel laksz, mint írtad). Hogy hogy nem igényelsz netbankot? Nem hiszem, hogy van olyan bank és számlatípus ahol ez ne lenne ma már ingyenes.
Egyébként hogy nem jött sms a terhelésről (persze ha nem kitörölte valaki) arra enged következtetni, hogy nem a kártyával fértek hozzá a számlához, hanem pl. banki díjat terheltek be. Igaz, ez ahhoz nagyon magas összeg, gondolom nem veszel igénybe prémium szolgáltatásokat.
Erste bank.
Tudom, nem biztos hogy ők voltak, de inkább tényleg ők, mint más :( Ha valami ilyesmi lopás van a dologban, érted....
Azért nincs, mertén úgy hittem a netbank nem ingyenes :O
Holnap menj be a fiókba és kérd, hogy nézzék meg a számlatörténetet. Egyúttal javaslom, hogy igényelj netbankot is.
Holnapig mást már nem tudsz tenni úgysem.
Ha telebankod lenne az is megoldás lenne, de írtad, hogy az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!