Mért nem tudtam pénzt levenni a kártyámról? SOS
Reggel kaptam smst, hogy megjött a fizetésem.
Levettem 10 ezret, sikeresen.
Délután kértem egy egyenleg infót, a kártyámon 81000 forint van.
Fizetni akartam 20 ezerért egy cipőt de a kártyát többször is elutasította.
Ezután több automatánál is próbáltam pénzt le venni, de a tranzakció sikertelen vagy elutasítva volt.
Nem emlékszem. De ezt már többen is mondták.
Átnézem reggel az össze papírt amit a szerződés kötésnél kaptam, hátha benne van.
Amúgy ha van napi keretem/limitem akkor 10 ezernél többet nem fogok tudni levenni vgy pedig egy nap csak egyszer használhatom a kártyát attól függetlenül, higy fizetek vele vagy pénzt veszek le??
Ha napi vásárlási és vagy készpénzfelvételi limited 10 ezerre van beállítva, akkor igen, ennél többet nem tudsz levenni aznap.
De ha kötsz egy netbankos szerződést - vagy esetleg van is - akkor be tudsz lépni és átállítani a netbankból a limitet. Mondjuk nekem erre a múltkor 25 ft-ot szépen fel is számoltak.
A pénzfelvételi limitnél meg a vásárlásinál is 50e forint a minimális limit, annál kevesebbet nem lehet beállítani. Úgyhogy más lesz a baj.
Nem lehet, hogy lejárt a kártya?
4-es, reggel levett 10 ezret, délután nem tudott fizetni vele - pont délben járt le a kártya? :D
Ez csak poén volt - természetesen az nem lehetséges, hogy napon belül járjon le egy kártya.
OFF
A kártyádról soha az életben nem fogsz tudni pénzt levenni, a kártyádon nincs pénz, a 81000 Ft a SZÁMLÁDON van. Nem a kártyádról nem tudtál pénzt levenni, hanem a számládról a KÁRTYÁDDAL!
ON
Ha én így jártam volna, azonnal felhívtam volna a bankot, hogy mi a probléma. Ha nagyon sürgős lett volna a pénz, a bankfiókban személyesen vettem volna fel a számlámról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!