Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehet, hogy Budapesten...

Hogy lehet, hogy Budapesten majdnem annyiba kerül egy lakás mint Dubajban?

Figyelt kérdés

Budapesten új építésű 47 nm-es lakás kb. 26+ millió.

Dubaiban meg 35 millió a 47 nm-es lakás:

[link]

[link]

2017. szept. 7. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"kálvária utcában már 17 millióért"

Egy ilyen lakás van egész Budapesten hirdetve és az se 47 nm alapterületű és ki tudja meg van-e még. A nyóckerben.

Tehát te valóban kiválasztottad a legolcsóbbat. Én nem válogattam, ez volt a cikkben amit olvastam szóval ezt a kinti átlagárnak veszem.

A 26+ meg az itthoni átlagár 300+ hirdetésből az első 20 van 26 millió alatt szóval az átlag több is lehet mint 26.

2017. szept. 7. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
#10 Nem tudom eldönteni, hogy te ezt most komolyan írod, vagy csak a kérdezővel trollkodsz, hogy húzzon ki ő is a szaharába.. :) (Igen, tudom hogy Arab sivatag)
2017. szept. 7. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
11%

Tessek utolso:

[link]

Miert trollkodas?

En pl amint elerem a karrierem azt tudast vagy Dubaiba vag Svajcba megyek.

Mindketto komoly,Dubaiba meleg van ez az elony.

2017. szept. 7. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Ilyet én is tudok! :)

[link]

2017. szept. 7. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Eljut majd a világ, amikor egy Gazdagréti panel annyiba kerül majd a tizediken mint a Burdzs Kalifa 108. emeletén.... Persze a magyar fiataloknak ez meg se kottyan majd, ők ha összegyűjtik is a rávalót, akkor is Gazdagréten maradnak! :(
2017. szept. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!