Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vannak itt közgazdászok?...

Vannak itt közgazdászok? Kinek mi a véleménye ha bevezetnék az eurót, mi történne a forint hitelekkel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy ugye a forint euró közötti árfolyam 300 ft, mennyiben érinti pl a lakáshiteleket? Megtörténhet az ami a devizahitelesekkel?

Sajnos abszolút nincs jártasságom a pénzügyekhez és érdekel olyan véleménye, aki otthon van a témában.

2017. aug. 28. 06:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

[link]

a szlovák korona utolsó 2 éve: 43 volt és 29 lett. Nem is 2 év hanem 14 hónap alatt.

2017. aug. 28. 16:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
amit linkeltél az 5 évet ölel fel te félmajom. Az utolsó két évben minimális változás volt ott is a válság alatt külön engedéllyel értékelték fel a SKK-t mivel ott már az Eurohoz rögzítve volt az árfolyam.
2017. aug. 28. 16:49
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

""""""amit linkeltél az 5 évet ölel fel te félmajom.

"""""""""

gyermeked a félmajom mert a nejed egy gorilla.

amit linkeltem az 5 év igaz, de csak azért, mert 5 éves diagramot találtam a neten. az utolsó 2 évtől kell nézni a koronát de nem a bevezetésig, hanem előtte fél évig. Az 30 százalékos erősödés. 2 évtől fél évig.

2017. aug. 28. 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem a magyar testvéreimet és szeretném őket megóvni a magyar bankosoktól és a dipisektől. Nagyon féltem őket, hogy ismételten kirabolják őket a magyar dipisek és a bankosok. Ezeknek a genetikájukban van, a kifosztás. Nagyon vigyázzatok, mert a magyar dipisek és a magyar bankosok lopnak lopnak. Méghozzá reggel éjjel és este.
2017. aug. 28. 17:01
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Ami a mai forint hitelesekre vár, az az örök szegénység és életre szóló végrehajtás. és a gyermekei is örökölni fogják ezt.
2017. aug. 28. 17:04
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

[link]

ennyit kapsz vissza, ha bakokos dipisekkel szóba-állsz, hitel ügyben, mint a dinnyének a piros része a képen

2017. aug. 28. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!