Tesco clubcard? Sürgős
Figyelt kérdés
Mai nap tescoban oda jött hozzám egy nő hogy van e clubcardom, mondta hogy ingyen jóváírnak 3600 forintot ha megadom az adataimat és aláírok egy papírt. Meg is volt minden, mondta hogy a budapest banktól fognak felhívni hogy véglegesítsem ezt az egészet. Az lenne a kérdés hogy ezek most rászedtek egy hitelkártya igénylésre? Kérdezték hogy vagyok e diák munkán (17éves vagyok) meg lefénymásolták a clubcardomat, a személyimet és a lakcím kártyám.. de ez most mi? Tényleg ingyen jóvá fognak írni 3600 pontot vagy kell rá valamit fizetni? Ha felhívnak akkor van lehetőségem lemondani az egészet?2017. jún. 20. 18:56
21/23 anonim válasza:
Amugy csak erdekessegkeppen irom hogy èltem angliaban es ott ketszer annyit èr a pont, mint itthon. Ezert nem vagyok hajlando hasznalni itthon. Ôk nagyon fontos adatokat vasarolnak ezzel a vasarloi szokasokrol, nem ajandek ez. Pedig 7 szamjegyu osszeget hagyok ott naluk evente, nem is vagyok raszorulva hogu mondjuk evente 100.000 ft ot sporolkak akar, de nem vagyok hajlando igy.
22/23 anonim válasza:
A 16 és 18 válasz tényleg leírta a lényeget.
A kérdező pedig nemcsak akkor volt buta amikor aláírta, hanem a mostani viselkedése is az.
Nem biztos hogy megértette amit írtál, pedig alaposan elmagyaráztad.
23/23 A kérdező kommentje:
#16, #18 köszönöm a választ, írtam volna korábban is de sajnos csak most adódott lehetőségem visszaírni. Elnézést!
2017. jún. 21. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!