Szoktad csak úgy kedvtelésből nézegetni netbankon a bankszámládat, hogy milyen jó sok pénzt összeszedtél már?
Hogy itt milyen perverzek egyesek. :D Én inkább a Seychelle-szigeteken készült képeimet nézegetem, mert oda utaztam el a gyűjtött pénzemből, ez volt az álmom. Ezt már nem is veszi el tőlem semmilyen kormány, vagy politikai rendszer.
De ti csak nézegessétek a pénzeteket a számlán és töltsétek be úgy az 50-et, hogy a munkán és a spóroláson kívűl nem csináltatok semmit. És bízzatok benne, nem lesz a pénzetek valami politikai fordulat folytán egy tollvonással eltörölve, vagy nem inflálódik el úgy, hogy majd az utcán kell söpörni, mint anno a pengőt.
Mi az, hogy semmi közöm hozzá? Feltettek egy kérdést, amivel kapcsolatban elmondtam a véleményem. Nekem a saját ház nem létkérdés, mert abszolút nem biztos, hogy ebben az országban szeretnék megöregedni. De ha te erre vágysz, akkor gyönyörködj a pénzedben és élvezd a házadat majd! Remélhetőleg sokáig lesz örömed benne.
Mindenesetre ez egyre bizarabb, még 25 se vagy, de már annyi pézt gyűjtöttél, ami tízezreket kamatozik havonta, sőt majdnem egy családi ház kijönne belőle? Na persze...esetleg valahol az isten háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!