Egy nagyon híres emberé az énekhangom. Magamnak énekeltem saját kedvtelésből. Csak úgy ösztönösen éneklek! Szerintetek 30 évesen érdemes e felválalni? Belevágni? Közönség előtt
Figyelt kérdés
zene,dal2016. dec. 9. 15:15
1/19 anonim válasza:
Meghallgathatnánk? Van valohol valami feltöltve?
2/19 A kérdező kommentje:
NINCS És nem tudom
2016. dec. 9. 15:22
3/19 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a hangodra
4/19 anonim válasza:
Semmire nincs későn soha!
Van aki 80 évesen végzi az egyetemet.
Én azt mondom, vágj bele! :)
5/19 veterán vas válasza:
Nagyon híres emberé. Aha!
De gondolom sosem tudjuk meg. ;)
6/19 anonim válasza:
Ezt más is mondta már? Köztudott, hogy te egész mást hallasz mint mi.
7/19 A kérdező kommentje:
Egy helyi zeneiskolába elmentem hogy meghalgassanak azt mondták ha fölválalom,hideget meleget kapok és gyökeresen megváltozik az életem.Négy diplomás énektanár véleménye.
2016. dec. 9. 15:47
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 9. 15:53
9/19 anonim válasza:
#7: Ha igaz, amit írtál, akkor mutasd már meg nekünk.
10/19 veterán vas válasza:
Hogy érted ezt a "négy diplomás énektanár" kifejezést? Azt jelenti, hogy van egy tanár akinek 4 diplomája van ének szakon? Vagy azt jelenti, hogy van négy énektanár, és mindegyik diplomás?
Nem mindegy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!