Érdemes elolvasni a Szürke 50 árnyalatát? Annyira híres már kíváncsi lettem rá.
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 20:37
1/16 anonim válasza:
Akkor olvasd, legalább lesz róla önálló véleményed.
2/16 anonim válasza:
egy szutyok az egész
de ha akarod halyrá
3/16 Girls are ridiculously shallow válasza:
Híres? Ezzel az erővel olvass Blikket vagy The Sunt, azok is "híresek".
4/16 anonim válasza:
nem érdemes elolvasni, rossz könyv, rossz film...nem beszélünk róla többet. https://www.youtube.com/watch?v=zPwTDv0K0Cw
5/16 MolotovPunk válasza:
Húgom a héten nézte meg a barátjával együtt.Azt mondta eléggé gáz és unalmas a film,de a könyv még sz_rabb (állítólag.)
6/16 anonim válasza:
Én is gondolkoztam rajta ,de néztem róla kommenteket ajánlom neked is ;)
7/16 anonim válasza:
Arról szól, hogy két lelki nyomorék hogyan lesz "szerelmes". Az egyikkel nem foglalkoztak kiskorában, a másik meg elmebeteg, ha mások szenvedésében látja az örömöt. És ilyen könyvet olvasnak. Szégyen nagyon. Aki írta azt is elküldeném egy pszichiáterhez.
8/16 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, kedves kérdező, csak sosem értettem, hogy embereknek miért kell mindenhez mások véleménye? Miért nem lehet eldönteni magadtól, hogy elolvasod-e, vagy sem? Én hetente elolvasok egy könyvet (olvasnék többet is, ha időm engedné). De! Ha mindig adtam volna a kritikákra, mielőtt a kezembe vettem egy könyvet, akkor nagyon valószínű, hogy eddigi életem során nem olvastam volna el összesen 10 könyvet sem.
Olvasd el a fülszöveget, ha felkelti az érdeklődésedet, akkor elolvasod a könyvet, ha nem hát nem. Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Én elkezdtem, de nem tetszett.. belelapoztam az izgalmas részekbe (szex), az megmozgatta a fantáziám, de semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!