Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes elolvasni a Szürke 50...

Érdemes elolvasni a Szürke 50 árnyalatát? Annyira híres már kíváncsi lettem rá.

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A #8-assal egyetértek.

A kritika lehet egy pontig segítség, hogy felkeltse az érdeklődésed, de egyrészt ha tényleg tervezel elolvasni egy könyvet, ne a kritikákkal kezd, mert elrontja az egészet.

Én sem olvastam el a könyvet, féltucat ismerősömnek megvan, belenéztem, de pénzt nem adnék ki rá, és több időt sem pazarolnék erre. Még az "izgalmas" jelenetek is annyira laposnak tűntek számomra, hogy nem látom értelmét elolvasni.

Ha el akarod olvasni, tedd azt. Nem kell ahhoz mások véleménye és egy plusz kérdés itt, hogy meghozz egy ilyen döntést magadtól. Az internet tele van vegyes nézőpontú emberek hangjával a könyvvel és a filmmel kapcsolatban, azokból nem elég csemegézni? Ez a kérdés, már bocsánat, de nekem elég provokatívnak hat.

Egyébként is a csapból is ez folyik.

2015. febr. 20. 03:24
 12/16 anonim válasza:
Szerintem sem a könyv,sem a film nem egy nagy felhajtás,bár ízlések és pofonok,de ebben az esetben pofonok.Szerintem inkább nézd meg,hogy legyen saját véleményed!Mert lehet,hogy neked tetszeni fog a film,mert ez az én véleményem,hogy nem jó!
2015. febr. 21. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
A huszadik oldalnál letettem, egyszerűen nem tudott lekötni.
2015. febr. 22. 14:40
 14/16 Neodolinda válasza:
Szerintem a könyv sokkal rosszabb, mint a film. Ugyan ezért olvastam el a könyvet, mert mindenki erről beszél, tudni akarom mi ez. Hát... úgy kellett végigszenvednem rajta. Egy baromira sz.r könyv, sz.r sztorival, a főszerepben pedig egy olyan primitív buta nő van, hogy azzan azonosulni totál lehetetlen :) A film ezért sokkal jobb.
2015. márc. 3. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Megvenni nem éri meg, mert szar. Töltsd le PDF-ben, olvass bele a könyvtárban, vagy kérd kölcsön. Aztán meglátod. Én végig olvastam, mert valóban olvastatja magát, ennek ellenére sokszor legszívesebben felgyújtottam volna magam annyira gyatrán van megírva. Pedig olvastam már szar sztorit iszonyú jól megírva szóval nem is arról van szó, hogy baromságnak tartom az alapötletet (bár az, meg nem is hiteles, de érted...)
2015. márc. 18. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyenlőségjelent tesz a BDSM és az öncélú, szadista családi erőszak közé. A BDSM gyakorlóit kb pszichopata bűnözőknek állítja be. Ha ez téged nem zavar össze, akár el is olvashatod, -- dekem speciel jobb ötleteim is vannak olvasásra...
2015. márc. 18. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!