Be szoktátok magatokat fújni, csak úgy kedvtelésből, otthon parfümmel?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen illatmániás...?2017. jan. 29. 14:49
1/7 anonim válasza:
Nem szoktam. Én is illatmániás vagyok úgymond, imádom a parfümöket, de nem akarom otthon elhasználni őket, mert azért nem olyan olcsók.
2/7 anonim válasza:
Igen, rajtam mindig van parfüm. Lehet hogy drága egy üveg, de az az alkalmankénti negyed milliliter parfümtől függően 25-100Ft.
3/7 anonim válasza:
nem. túl drága ahhoz a parfümöm.
4/7 anonim válasza:
Otthonra csak dezodort hasznalok.
5/7 anonim válasza:
Én használom otthon. Szeretek jó illatú lenni a barátomnak is. Na meg én is nagyon szeretem a parfümöm illatát.
6/7 anonim válasza:
Ne higgyük hogy a párunkon kívül bárkit is érdekel a parfümünk, sőt mindig lesz olyan akit zavar. Értelmesebb csak a saját kedvünkre viselni.
Ha egyetlen méregdrága parfümöm lenne, én biztos vennék mellé valami olcsóbbat, amit kedvemre fújkálhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!