Miért akar levonni a Paypal pénzt ha utalni akarok paypal számláról paypal számlára?
Figyelt kérdés
10000FT-ot akarok utalni paypalról paypalra de a rendszer le akar vonni a bankkártyámról 530ft-ot. Ha ingyenes paypal számlák között az utalás akkor miért akar levOnni pénzt?2017. jún. 5. 16:07
11/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg a paypal egyenlegemen van 10 rongy.
2017. jún. 7. 12:58
12/16 A kérdező kommentje:
2017. jún. 7. 13:01
13/16 A kérdező kommentje:
Most töröltem a kártyát, kattintok a "Please add a funding source" és csak kártyát akar megadni.
2017. jún. 7. 13:13
14/16 A kérdező kommentje:
Tehát úgy akar utalni a paypal hogy Paypal balance and mastercard. És írja hogy 530 Huf Fee. Miért akarja ezt levonni? Miért nem küldi el ingyen?
2017. jún. 7. 13:31
15/16 anonim válasza:
Na az én felületem egy kicsit másképp néz ki, nem tudom, miért:
Nézd meg beállításokban (fogaskerék ikon) payments menüben be van e jelölve, hogy "If you have a PayPal balance, we'll use it first."
Ha igen, fordulj az ügyfélszolgálathoz, hogy a fizetés során miért a kártyáról akar pénzt levenni, miért nem az egynleget használja.
Ez volt egyébként az utolsó kommentem a témában. Próbáltam segíteni, ehhez képest te nagyon ellenszenvesen reagálsz, nincs több türelmem hozzád. Sok sikert!
16/16 A kérdező kommentje:
Nem az lehet a probléma hogy account type: business paypalom van?
2017. jún. 7. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!