Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havi 100000ft körüli leigazolh...

Havi 100000ft körüli leigazolható jövedelem után ad kis összegű hitelt a provident?

Figyelt kérdés

Olyan 98400-100085 ft között mozog a jövedelmem Igaz több forrásból származik de leigazolható.

440000ft-ot akarok felvenni szabad felhasználású hitelt.

Ez ma esedékes és ma kezdtem el azon aggódni hogy mivan ha nem kapom meg. Meg szokott ítélni ekkora összegeket a provident? Voltam pár hete már náluk ott azt mondták hogy esetek többségében megadja de szúrópróba szerűen nem adja meg.

2017. ápr. 18. 09:52
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Azért nem kptál hitelt, mert teljesen mindegy, hogy Cofidis, Raiffeisen, Provident, vagy OTP, stb...., a hitelszabályok mindenre ugyanúgy vonatkoznak, szó sincs szúrópróba szerű nem megadásról, ezt az MNB szabályozza.

Az ügyintéző meg nem tudhatja, hogy milyen feltételeknek kell egyszerre ahhoz teljesülni, hogy megkapd.

2017. ápr. 21. 23:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem kaptam mert nem 3 hónapos a szerződésem az összes bank elfogadja a jövedelmem több forrásból.
2017. ápr. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!