Havi 100000ft körüli leigazolható jövedelem után ad kis összegű hitelt a provident?
Figyelt kérdés
Olyan 98400-100085 ft között mozog a jövedelmem Igaz több forrásból származik de leigazolható.
440000ft-ot akarok felvenni szabad felhasználású hitelt.
Ez ma esedékes és ma kezdtem el azon aggódni hogy mivan ha nem kapom meg. Meg szokott ítélni ekkora összegeket a provident? Voltam pár hete már náluk ott azt mondták hogy esetek többségében megadja de szúrópróba szerűen nem adja meg.
2017. ápr. 18. 09:52
11/12 Ypszilon1980 válasza:
Azért nem kptál hitelt, mert teljesen mindegy, hogy Cofidis, Raiffeisen, Provident, vagy OTP, stb...., a hitelszabályok mindenre ugyanúgy vonatkoznak, szó sincs szúrópróba szerű nem megadásról, ezt az MNB szabályozza.
Az ügyintéző meg nem tudhatja, hogy milyen feltételeknek kell egyszerre ahhoz teljesülni, hogy megkapd.
12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem kaptam mert nem 3 hónapos a szerződésem az összes bank elfogadja a jövedelmem több forrásból.
2017. ápr. 22. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!