Havi 100000ft körüli leigazolható jövedelem után ad kis összegű hitelt a provident?
Olyan 98400-100085 ft között mozog a jövedelmem Igaz több forrásból származik de leigazolható.
440000ft-ot akarok felvenni szabad felhasználású hitelt.
Ez ma esedékes és ma kezdtem el azon aggódni hogy mivan ha nem kapom meg. Meg szokott ítélni ekkora összegeket a provident? Voltam pár hete már náluk ott azt mondták hogy esetek többségében megadja de szúrópróba szerűen nem adja meg.
Több, mint egy harmadával többet kell visszafizetned majd. BIZTOS, hogy több, mint fél évi fizetésedet oda akarod nekik adni négyszázezerért?
Hogyan fogod tudni a részleteket fizetni, ha eddig nem tudtál elrakni akkora összeget havonta?
NE vedd fel! 7-8%-os kamatra lehet felvenni személyi kölcsönt bankoktól, ha muszáj, az sem jó, de nem kell olyan sokat visszafizetned.
1-es, tény, hogy némely banknál kedvezőbb lenne, mint a Providentnél (de nem 7-8%),
- csakhogy a bankok nagy általánosságban nem fogadják el a többféle forrásból származó jövedelmet, tehát nem tud ott felvenni.
Provident személyi kölcsön:
Kölcsönösszeg: 400 000 Ft
Futamidő: 110 hét
Törlesztés összege: 4 566 Ft/hét
Utolsó törlesztőrészlet összege: 4 506 Ft
Kamat: 102 200 Ft
Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 0 Ft
Magad is megnézheted:
Kérdező, azt, hogy megkapod-e vagy sem, ezt csak és kizárólag a bank fogja tudni megmondani - de annyit én is tudok mondani, hogy volt már, aki megkapta úgy, hogy különböző forrásból származott leigazolható jövedelme.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy sima átutalással nem adják meg - csak otthoni szolgáltatással (ez sajna többe kerül).
DE, 7-8 %.
Cib Bank: 7.7% Például. De az Erste is nyolc egész valamennyi.
Nem vitatkozás miatt mondom, hanem azért, mert általában ittszoktak az emberek "elcsúszni" a bankok ajánlatain:
Nézd meg figyelmesen, a 7,7% csak nettó 250 ezer ft jövedelem és/vagy hitelkiváltás esetén igaz.
Mivel a kérdező megírta, hogy még 100 ezer is több forrásból jön össze, így Ő ezt nem tudja igénybe venni - de egyébként is több lenne 7,7%-nál (11,73 %), még ha elfogadná is a bank. Íme:
"Azt viszont el tudom képzelni, hogy sima átutalással nem adják meg - csak otthoni szolgáltatással (ez sajna többe kerül)."
Úgy már 100% a kamat. :D
Hát az tényleg nagyon durva...
Amúgy nem a kamat 100 %, mert az "csak" 102 ezer ft, hanem az otthoni szolgáltatás díja 411 ezer ft 2 évre heti törlesztéssel - szóval így azért lehetőleg ne vedd fel, kérdező.
Amúgy kérdező, amióta feltetted a kérdésed, azóta nem is jártál erre... azért majd megírhatnád, mi lett a vége...?
(2, 5 vagyok)
Kölcsönösszeg: 440 000 Ft
Futamidő: 110 hét
Törlesztés összege: 9 135 Ft/hét
Utolsó törlesztőrészlet összege: 9 025 Ft
Kamat: 112 420 Ft
Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 452 320 Ft
Előrelátó Csomag díja: 0 Ft
THM: 24,90 %
Teljes visszafizetendő összeg: 1 004 740 Ft
Azaz TELJES VISSZAFIZETENDŐ ÖSSZEG: 1 004 740 FORINT!!!
Kérdező, NE menj bele! Ezt a provident oldaláról másoltam.
Kösz a tudósítást.
Valószínűleg a többféle forrásból származó jövedelem miatt - azt a bankok sem szokták szeretni.
Vagy túl fiatal vagy vagy nincs elég hosszú munkaviszonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!