Ha rendelek az ebayről valamit, és több pénz van a kártyán, mint amit fizetnem kéne, akkor valahogy letudják venni a maradék pénzt róla? Megtudják hekkelni?
Paypalon meg megadod a kártyaadataidat és hiába fizetsz azon keresztül ott is szarul vonnak, pl. nekem 3-or vontak le 1 vásárlást, megterhelve a kártyámat, ráadásul 18 000-es vásárlásra 18e-et,18,5e-et és 18,2e-et vontak!
4 levélváltásba került köztem és a bankom között ennek a rendezése, ők bizonygatták, hogy 3 vásárlás volt, hiszen az összegek is eltérőek. Én pedig győzködtem őket, hogy ők voltak a f****szopó b**lfa***szok, hogy 3-or vontak különböző Euró árfolyamon!
Kilátásba helyeztem egy ismeretlen tettes elleni feljelentést lopás és csalás miatt, linkeltem ismételten a 3db levonási bizonylatot, amin jól látszik a termék neve és ára 59,99Euró, valamint linkeltem a levonási napokon érvényes árfolyamot és ezekből számolt Ft értékeket.
Visszakaptam a pénzem, de nagyon sok idegeskedés után!
Utolsó:
Ez nem a bank sara volt. A paypal megkapta a kártyaadatokat. Az, hogy a paypal vagy valaki aki tőle megszerezte visszaélt vele (többszöri felhasználás) vagy csak tévedésből nyújtott be többszöri terhelési igényt a bankhoz nem a bank hibája.
Ha a bankkártyaszám, lejárati idő, CVC kód stimmel, a banknak kötelessége megterhelni a mögötte lévő bankszámlát. Persze ha a kártya nincs tiltva, nincs limittúllépés és van a kártyán fedezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!