Ha a bankszámla számot kell megadni, akkor a kártyáról leolvasható kód kell?
10-es, nem kell mindent az iskolára kenni (de persze ott is oktathatnák): ennek az embernek nyilván vannak szülei, akik nem magyarázták el neki: mi a különbség a bankszámla és a bankkártya között: mi mire való?
És még valami: mindenki előtt itt az internet, a lehetőség, hogy utána nézzen annak, mi micsoda?
De hát ehhez nem "agymosott robotokat" (bocs, kérdező)kéne nevelni, hanem gondolkodni tudó élőlényeket.
Sajnos, nagyon sokszor, nagyon sok helyen látom, hogy a ha valaki egy totál egyszerű, de szokatlan helyzetbe kerül, akkor egyszerűen képtelen feltalálni magát :-(
Takarító vagyok, egyik társasházban mosom a kukát, jön egy fiatal pár, kezükben a szemeteszsákkal és "rémülten" észrevételezik, hogy nincs a helyén a kuka, viszont ott van már 2 neylon zacskó szemét a földön. Állnak döbbenten (nem reggel 5 óra volt!!, nem félálomban voltak :D ) és kétségbeesve kérdezik: most akkor ők mit csináljanak? Hova tegyék a szemetet??
Esküszöm, legalább fél évembe telt, mire rájöttem, hogy miért nem tudták megoldani ezt a helyzetet.
Mert annyira minden KÉSZ-en az orrunk elé van tolva, hogy nem kell gondolkodni, nem kell kaját csinálni, minden kész.
Na, de kicsit messzire szaladtam... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!