Providentet megeri felvenni 100-200ezer ertekbe?
Figyelt kérdés
Mielott barki azzal jon hogy sporoljak sokkal jobban jarok nincs idom 1evet meg varni mivel alberlet kauciora kene a penz minel elobb mivel ahol jelenleg tartozkodok elmergesedett a viszony...illetve 24évesen gáz az embernek az anyjaval lakni.2017. márc. 29. 12:15
21/23 anonim válasza:
Ha nem otthoni szolgáltatással kéred valóban relatív olcsó. A pontos feltételeket akkor fogod tudni, amikor előtted van a szerződés és aláírás előtt átolvasod/átszámolod. De igen, a kalkulátor pontos.
Az eredeti kérdésedre válaszolva: nem, nem éri meg. Ha valakinek nincs pénze, de otthon lakik annak nem a legjobb kezdés hitelből elköltöznie.
22/23 anonim válasza:
"Bankszámlással 100 000 ft-ra 109 500 ft-ot fizettem vissza!
A legolcsóbb megoldás a provident."
"Neten neztem 200000ra 225760at kell osszesen visszafizetni atutalasosnal."
Önmagadat hazudtolod meg! Ha egy éves futamidőd feltételezünk mindkettőnél,
akkor a banki kölcsönnek 9,5% a díja, a Providentnek meg 12,880, az szerinted
hol olcsóbb, matekzseni?!
23/23 anonim válasza:
Nézőpont kérdése hogy megéri-e, nekem megérte. 200 000Ft-t vettem fel(72 hétre adták csak meg) és 232 560-at fizetek vissza. Nekem megért 32 560 ft-t hogy már most meglegyen az új laptop ne kelljen hónapokig spórolgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!