Mi van akkor hogyha egy uzsora cégtöl veszek fel kölcsönt de hamis adatokal és utána pedig "lelépek" külföldre?
A háboru utáni idökben váltam kettös állampolgárá igy az egyik állampolgárságom a magyar , van egy uzsora hitelel foglalkozo cég (nem bank, söt még az újságos hirdetésükben is kiemelik hogy nem bank én BAR listásoknak illetve nyugdijasoknak is adnak kölcsön) Mi történik azzaz mit tudnak tenni akkor ha egy ilyesmi helyröl felveszek pénzt hamis adatokal (gondolok itt igazoltságokrol stb... mert egyszer már vett fel nyugdijas ismerösöm de semmi-t nem kértek töle csak egy kölcsön szerzödést csináltak (ami nem is az igazi magyarországi kölcsön szerzödés mert lakcimen és tanukon és preferenciákon kivül mást nem is tartalmazott) és ezt mind az imerösöm házánál (!) csinálták meg az izmos "urak" :) )
Tehát mi történik akkor hogyha hamis adatokal felveszek hitelt és elutazok külföldre tehát nem fizetem nekik visza ?
Köszönöm
Megtalálnak és megölnek. Ezek nem hülyék, ne azt hidd és a rendőrséggel is van kapcsolatuk, természetesen külföldre is.
De azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!