Mi van akkor hogyha egy uzsora cégtöl veszek fel kölcsönt de hamis adatokal és utána pedig "lelépek" külföldre?

Figyelt kérdés

A háboru utáni idökben váltam kettös állampolgárá igy az egyik állampolgárságom a magyar , van egy uzsora hitelel foglalkozo cég (nem bank, söt még az újságos hirdetésükben is kiemelik hogy nem bank én BAR listásoknak illetve nyugdijasoknak is adnak kölcsön) Mi történik azzaz mit tudnak tenni akkor ha egy ilyesmi helyröl felveszek pénzt hamis adatokal (gondolok itt igazoltságokrol stb... mert egyszer már vett fel nyugdijas ismerösöm de semmi-t nem kértek töle csak egy kölcsön szerzödést csináltak (ami nem is az igazi magyarországi kölcsön szerzödés mert lakcimen és tanukon és preferenciákon kivül mást nem is tartalmazott) és ezt mind az imerösöm házánál (!) csinálták meg az izmos "urak" :) )

Tehát mi történik akkor hogyha hamis adatokal felveszek hitelt és elutazok külföldre tehát nem fizetem nekik visza ?

Köszönöm

2010. máj. 11. 08:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

hát te jó nagy hülye vagy. egyrészt amire gondolsz az referencia nem preferencia. másrészt dolgozzál ne csaljál!!!

harmadrészt hamis adatokkal veszed fel a kölcsönt azért börtönbe kerülsz, mert okiratot hamisítasz.

az ilyen kölcsönöket fedezet nélküli kölcsönöknek nevezzük. ami azt jelenti, hogy ha nem fizetsz túl sok mindent nem tudnak tenni ellened. konkrétan semmit, csak hivogatnak, no meg persze bekerülsz a KHR-be (BAR lista). de az még mindig jobb mint dobbantani úgy, hogy soha ne tudj vissza jönni.

2010. máj. 11. 11:21
 12/29 anonim ***** válasza:
40%
előző: ráadásul nem ilracionális hanem irracionális. tanuld már meg a szavak jelentését mielőtt használod. nem csoda, hogy csalni akarsz amilyen buta lehetsz. meg sem fordul a fejedben, hogy dolgozzál ugye? téged tuti el fognak kapni! erre most felteszem bármimet. ilyen egy hülyét! jézus...
2010. máj. 11. 11:24
 13/29 anonim ***** válasza:
55%

Jaj már utsó. És azok a nagy büdös, tetovált kan cigányok, akik uzsorakölcsönt adnak minek neveznéd? Korrekt pénzügyi partnernek?

Ha le tudja húzni őket, akkor csinálja.

2010. máj. 11. 11:49
 14/29 anonim ***** válasza:
de nem tudja. ha majd jön a sárga kocsi ne csodálkozzon
2010. máj. 11. 11:55
 15/29 anonim ***** válasza:

külföldre?

nem kell vészmadárkodni

2010. máj. 11. 11:57
 16/29 A kérdező kommentje:
Külföldre azért megyek mert akarok :) És tudom hogy büncselekmény de ellentétben a kedves "100%"-os válaszadoval én mégsem érzem annak ha ilyen "úriembereket" verek át akik idös embereket vernek agyon pénzért... Na de ez van én már csak ilyen ember vagyok :)
2010. máj. 11. 12:01
 17/29 A kérdező kommentje:
Elnézést még azt lehagytam hogy ezzek nem fognak semmiféle szerzödést csinálni azzaz igen de ehez nem kérnek semmiféle igazolványt meg ilyeneket (magyarán egy humbuk szerzödés) ezzek az emberek csak megfélemliteni akarják a gyengébb testalkatu kiszolgáltatott idösebb embereket...
2010. máj. 11. 12:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
100%os vagyok: akkor te végülis nem egy cégtől veszel fel pénzt, hanem uzsorás maffiozóktól? mert akkor neked drukkolok! :)
2010. máj. 11. 12:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Hát ezt írja végig.
2010. máj. 11. 12:17
 20/29 anonim ***** válasza:
és mivan ha kérnek személyit tőled? akkor azt mondod, hogy mégse?
2010. máj. 11. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!