Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jogtalanul kerültem a KHR...

Ilonka72 kérdése:

Jogtalanul kerültem a KHR listára! Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

A volt férjem,anyósom,sógornőm,sógorom felvettek jelzálog hitelt kb 10 éve egy ingatlanra,melyben a volt anyósom,volt férjem és volt sógornőm tulajdonos volt.A volt sógorom és én, mint akkor házastársai a tulajdonosoknak kötelezően bevontak a hitelbe.Azóta már(kb 9 éve) elváltam.Szerettem volna hitelt felvenni,de kiderült,hogy a volt anyósom és volt férjem tartozása már az OTP faktoring kezelése alatt volt úgy,hogy én még mindig ,mint adóstárs benne voltam,viszont a volt sógornőm és sógorom kikerült ebből a szerződésből amit én a mostani "nyomozásommal " tudtam meg. Kifizették a tartozást,de mivel megállapodás történt köztük és a faktoring között ezért én is még 5 évig passziv KHR listán leszek.

A kérdéseim ,hogy ezek jog szerint rendben vannak:

-Kilépnek a hitelből személyek,gondolom módosul a szerződés ,de engem nem értesítenek!?!

-Megállapodnak nélkülem a bankkal ???!!!

-Hova fordulhatok ?

-Van lehetőségem töröltetni magam,mivel jogszerűtlennek tartom ,hogy még 5 évig "fekete listán " legyek ??!!

Nagyon hálás lennék,ha segítene valaki aki járt hasonlóan ,mint én van van valami kézzelfogható tanácsa,hogy merre induljak !

2017. febr. 11. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ügyvédhez fordulhatsz, de arra figyelj, hogy nem biztos, hogy vagyonokat érdemes költeni egy veszett ügyre (sok ügyvédnek persze nem az a fontos, hogy megnyerd, hanem az, hogy költs tanácsadásra, ügyvédi megbízásra)
2017. febr. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!