Bankom miért nem kapcsolja vissza a folyószámlahitelem?
Miből gondolod, hogy itt akárki is tudja? Semmit nem tudunk.
Megvonta azt' jóvan. Találjam ki, hogy pl miért vonta meg?
Azért mert ha felmondta, azzal megszűnt a folyószámlahitel szerződés köztetek. Nem ideiglenes felfüggesztés.
Folyószámlahitelt csak akkor nyújt, ha újra szerződést kötsz a bankkal.
Viszont ahogy írod problémáid vannak és nyilván korábban sem fizetted vissza rendben, az új hitelbírálatnál ez nagy súllyal fog latba esni.
6-os válaszoló kib_szott nagyot tévedsz szerencsére.:)
Ha jövő hónapban sem kapcsolják vissza, akkor csesszék meg, én magam megyek be személyesen és mondom le a picsbe! Lóf_szra sem valók ezek a hitelek...
# 7/8 Időpont tegnap 11:32 írója vagyok.
Ne haragudj, de így nem sok értelme van neked segíteni.
Az egy dolog, hogy csak azoknak válaszolsz, akikkel konfliktusod van, annak aki leírja a valóságot nem. De ami a rosszabb, hogy mintha nem is láttad volna amit írtam.
Ha a bank felmondja a hitelszerződést az megszűnik. Nem lehet "visszakapcsolni". Új szerződést kell kötnötök, mert jelenleg nincs a bankkal folyószámlahitel-szerződésed. Nem adhat neked folyószámlahitelt, nincs rá jogalapja. Nem igényeltél, nem írtál alá szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!