Bírósági ügy! Banki tartozásom jogosságát elismertem, de a mértékét nem. A bonyolult képletek, kamatok miatt, nem tudom pontosan kiszámolni a pontos összeget. Ki tudja nekem kiszámolni? Vagy kérni kell a bírósági szakértőt, ennek mi lehet a díja?
Mi alapján vitattad a tartozás mértékét, ha nem tudod, hogy hol a hiba a számításban?
Mit remélsz? ha valaki ezt átszámolja neked, hátha talál valami hibát?
Egyébként ott az Excel azzal tudod modellezni az ilyen cuccokat. bankok is használják.
Első:
Nyilván fingja nincs, de nem tetszik neki a nagy összeg és most abban bízik, hogy valaki kiszámolja, hogy igazából kevesebb.
"A bonyolult képletek, kamatok miatt, nem tudom pontosan kiszámolni a pontos összeget."
Pontosan. Ez a banki szakma. Elvegzel hozza egy banki iskolat es pikk-pakk kitudod majd szamolni. De ha annyira beleakarod asni magad a temaba, olvass utana es tanuld meg, kepezd magad. Kb ennyi. Senki nem fogja elmagyarazni neked, kiveve, ha bemesz a sajat bankodba, mert ott esetleg valaszt kaphatsz...
"Első:
Nyilván fingja nincs, de nem tetszik neki a nagy összeg és most abban bízik, hogy valaki kiszámolja, hogy igazából kevesebb."
Es ha valaki kiszamolna a helyes osszeget es kiderulne, hogy az osszeg valoban hibas, es tobb jonne ki, akkor is reklamalna vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!