Ugye valahogy kérvényezhetem bírósági úton vagy valahogy hogy az 50 %-át ne tudják tiltani?
Mert sajnos 2 hitelem is volt van amit nem tudok fizetni és sajna úgy hallottam hogy 2 vagy annál több tartozás esetén 50%kot is tilthatnak!
Viszont 3 kiskorú gyereket nevelek egyedül,és félek mi lesz ha ez így fog történni!!
Aki tud esetleg segíteni akármilyen ötlettel tanáccsal kérem irjon priviben!
Köszönöm szépen előre is
"Viszont 3 kiskorú gyereket nevelek egyedül,és félek mi lesz ha ez így fog történni!! "
Erre akkor gondoltál volna, mikor felvetted a hiteleket. Most, akármilyen nehéz is, viseld a felelőtlen tetteid következményeit.
És ezt akkor is meg tudom tenni ha elkezdek dolgozni?
Hogy állapodjunk meg valamiben csak ne tiltsanak!!
Igen és hogy tartom el a gyerekeimet meg a lakást??
Biztos hogy ki lehet valahogy kerülni ?
Akkor feketén dolgozom pont!!
6,és 7 válaszoló nagyon hülye vagy!!
Mondom hogy nincs a nevemen semmi ezt nem lehet megérteni??
De most már tényleg normális és értelmes választ szeretnék!!😉
ma 22:41
A fizetést nem úszod meg. Biztosan kaptál a tiltás előtt levelet mindkét helyről. Azon rajta van a neve, telefonszáma annak, akinél az ügyed van. felhívod, megbeszélsz egy időpontot és ott talán sikerül megoldást találni a kisebb részletek fizetésére. Általában belemennek.
De fizetned mindenképpen kell.
Nem mennek bele!!
Irtam emailt hogy max 10.000ft tudok biztonsággal fizetni!!erre ők a tartozás olyan magas hogy nem engedélyezhetik!!
Gondoltam magamba menjetek az anyátokba nem az a lényeg hogy fizessek??
Így magamtól havi 1000ft fizetek aztán ha dolgozom hátha nem tilthatnak mivel fizetek!!
Vagyis fizetési hajlandóságot mutatok!!
Mert ezt tanácsolták többen ha fizetek tök mind 1 mennyit az jó!!
Amúgy 1.500.000ft van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!