Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ugye valahogy kérvényezhetem...

Ugye valahogy kérvényezhetem bírósági úton vagy valahogy hogy az 50 %-át ne tudják tiltani?

Figyelt kérdés

Mert sajnos 2 hitelem is volt van amit nem tudok fizetni és sajna úgy hallottam hogy 2 vagy annál több tartozás esetén 50%kot is tilthatnak!

Viszont 3 kiskorú gyereket nevelek egyedül,és félek mi lesz ha ez így fog történni!!

Aki tud esetleg segíteni akármilyen ötlettel tanáccsal kérem irjon priviben!

Köszönöm szépen előre is

2016. aug. 15. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy normális. Havi 1000 forintot fizetsz? Ez nem fizetési hajlandóság, hanem bunkóság. Nem érdemelsz te semmilyen segítséget. Ugyan mit szólnál hozzá, ha az állam úgy döntene, hogy mutassunk már egy kis "fizetési hajlandóságot ", adjunk neki összesen havi 1000 forintot a családi pótlék helyett?
2016. aug. 16. 05:00
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs a neveden semmi még nagyobb marha vagy, mivel ez azt jelenti, hogy feléltél másfél millát anélkül, hogy gondoltál volna egy kicsit is a jövőre meg a 3 szaros gyerekedre. Egyáltalán nem sajnállak, megérdemled. Majd ebből remélhetőleg megtanulják a gyerekeid, hogy ne legyenek olyan hülyék mint az anyjuk és csak addig nyújtózkodjanak amíg a takarójuk ér.
2016. aug. 16. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Havi 10.000 Ft egy ekkora tartozásnál nem fizetési hajlandóság, hanem vicc kategória. Mindenképp tiltani fognak, ha lesz bevételed. Ha meg sokáig csűröd-csavarod, eléred azt hogy addig gyűlik a tartozás, amíg több millió nem lesz.
2016. aug. 16. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Majd ugrándozhatsz a havi 1000Ft-os fizetési hajlandóságoddal, mikor visznek mindent a fejetek fölül.

Gondold át, mert én a Dél-Amerikába menekülés opcióját nem viccnek szántam. Gyakorlatilag ez a legreálisabb ha nem akarsz fizetni. (akármennyire is komolytalanul hangzik)

2016. aug. 16. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben a fizetési hajlandóság kb. havi 50 000 ft lenne, de szerintem még ez is kevés!
2016. aug. 17. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Itt még az is baj, hogy biztatnak is a hülyeségre.

OK, tartozik neked valaki, 1,5 M forinttal, erre azt mondja, fizet neked havi ezret. Okés így?!

2016. aug. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!