Melyik bank nyújtja most a legjobb hitelt lakásvásárlásra, hitelkiváltásra?
"Mit kell figyelembe venni hitelválasztásnál"
Elsősorban azt, hogy megfelelünk-e az összes feltételnek?
(min. 20 % önerő, kellően régóta fennálló munkaviszony, megfelelő helyen lévő, megfelelő falazatú legyen az épület, stb)
Manapság ugyanis nagyrészt nem mi határozzuk meg, hogy felveszünk-e hitelt, vagy sem, hanem a bankok mondják meg, hogy kaphatunk-e vagy sem?
Nem tudom, azt pl. tudod-e, hogy a hitelkiváltás szót akkor használják, ha meglévő hiteleket szeretnél 1 db másik hitellel kiváltani? Gondolom, Nálad nem erről van szó (bocs, hogy ebbe "belekötöttem", csak pénzügyi dolgoknál fontos, minden szónak pontosan ismerjük a jelentését)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak - itt tudsz utánanézni a lakáshiteles dolgoknak:
és itt:
Ok, így már tudok segíteni. Az OTP-ben a forintosított deviza hiteled 3 havi kamatperiódusú és valóban magas a kamata. Házon belül nem érdemes kiváltanod egy új típusú hitelre, mert neked 4% fölött maradna a kamatod a jövedelmed miatt.
Hitelkiváltásra jó lehetne Neked pl a K&H, mert ott 3% alatti kamatot is kaphatsz 1 éves kamatperiódussal (A kamat a KH-ban Kockázati árazású, nem csak a jövedelemtől függ, hanem pl a hitelösszeg/ingatlan érték arányától is, így pontos értéket csak részletes előszűréssel lehet mondani) és ha szeretnél extra kedvezményként díjmentes előtörlesztési lehetőségeket is kapni, akkor keress pl engem privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!