Szerintetek melyik a legjobb legerosebb bank magyarorszagon? Melyiknel erdemes szamlat nyitni?
A legbiztosabb egy magyar bank???
hahaha
Ebben az országban már semmi sem biztos...
Mérlegfőösszeg alapján az OTP vezet, ezt követi a K&H és az Erste. Nemzetközi viszonylatban a Citi a legnagyobb játékos, ami most kivonulni készül, átadva a lakossági üzletágát az Erste-nek.
Az, hogy melyik a legjobb, sok mindentől függ, például hogy milyen szolgáltatásokat akarsz igénybe venni. Raiffeisennél volt vállalkozói számlám, csak jót tudok róla mondani. Anno az OTP-nél kezdtem diákszámlával, arról meg szinte csak rosszat. Citi-nél volt régen hitelkártyám, abban ők a legjobbak, de sokszor inkorrektek, piócák, hívogatnak állandóan (nem elmaradás miatt) ajánlatokkal, nehéz volt megszabadulni tőlük. Igaz vérprofi értékesítőik vannak, ez csak az én szemszögemből tűnik undormány nyomulásnak. Most Erste-s vagyok és meg vagyok elégedve, itt a legnagyobb a kínálat befektetési termékekből, kiváló a netbank, az ügyintézők szakértelme viszont hagy maga után kívánnivalót. Ha csak folyószámlás lennék kisebb fizetéssel, akkor viszont tuti nem az Erste-t választanám, mert magas lenne a havidíj.
Annál érdemes amelyik legjobban megéri neked.
Mindegyiket az OBA biztosítja így ugyanolyan biztos vagy épp ugyanannyira nem biztonságos mind.
Ha lenne mit tartani rajta én egyik magyar bankot sem választanám soha. Mind csaló, és lehúzzák az ügyfeleket. EZ állampolgárként pedig bárhol nyithatsz számlát az UNIO területén. Szóval ha komolyabb és tisztességesebb bankot keresel, olyat ne Magyarországon keress, és ne Magyar bankot, mert azok meg aztán még ocsmányabbak mint a külföldiek, csak kevésbé esik szó róluk nálunk mert itt a külföldi az ellenség.
Amikor pedig az mondom külföldi bankot válassz, akkor azt is jelenti, hogy leánybankot ne! Az ugyanis tökre úgy működik mint egy magyar, csak épp sokkal drágábban.
Nem látom be, miért lenne egy külföldi bank jobb választás magyar (HUF) fizetés mellett...
Főleg mert kint nem azt lesik az ügyfelek, hogy mi van ingyen, hanem hogy milyenek a kapott szolgáltatások.
Magyarországon ha már 200 forintot elkérnek a számlavezetésért, akkor megy az óbégatás, hogy le akarnak húzni...
Szerintem a K&H, OTP a legerősebb.
Az ERSTE egészen borzasztóan muködik, 4000.-Ft/év, ha tartósan lekötöd náluk a pénzedet, a bankszámlavezetési dijon felul!!! Vicc az egész.
K&H, CIB, Raiffisen normálisan mukodik, az OTP picit drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!