Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen feltételek mellett...

Milyen feltételek mellett kaphatnánk hitelt egy 25 millió forintos házra?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt hitelünk, nem tudunk az egészről semmit.

Milyen fizetés kell hozza, mennyi önerő. Nyilván pontos számokat senki sem tud írni, csak körülbelüli dolgokra lennék kivancsi, mert ha egyértelműen nem megvalósítható, akkor nem is álmodozunk inkább róla.

2017. jan. 19. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igazabol 5 evre sem lehet tisztesseggel elore tervezni, nemhogy huszra...

Kerdezo: En a helyetekben biztos sporolnek meg par evet, ha kaptok svarcban penzt akkor azt szepen el kell rakni, es par ev mulva nem 5 millio lesz az onerotok.

2017. jan. 20. 12:06
 12/17 A kérdező kommentje:
A max egészségügyi okokat azért irtam, mert amíg egészségesek vagyunk, addig mi ha kell napi 15 órát dolgozunk es szinte bármit. A mosogatast is a legrosszabb esetre irtam. Nem vagyunk azok az emberek, akik otthon ülnek es várják, hogy mi lesz velük. Ha arra kerülne a sor, akkor nem azt néznénk, hogy jaj, nekem ilyen vagy olyan diplomám vagy szakmám van, en mást nem csinálnék. Mi nem tartozunk az állandóan "panaszkodó" magyarok közé. Mi dolgozunk es aki dolgozik, az nem adósodik el, aki dolgozik, az nem lesz soha szegény!!! En ebben nőttem fel, ilyen a családom, együtt vagyunk, összetartunk, szeretjük es támogatjuk egymást ( akár anyagilag, akár lelkileg).
2017. jan. 20. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha demagógiában mérnék a hitelképességet, te nagyon hitelképes lennél.
2017. jan. 20. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"Mi dolgozunk es aki dolgozik, az nem adósodik el, aki dolgozik, az nem lesz soha szegény!!!"

Hajjjaj... Ha ez így működne...!

Az szuper, hogy összetartó a családod, de mi lesz, ha gyereked is lesz? Mert szerintem most nincs, tuti (7-es vagyok).

És olyanról hallottál már, hogy egyik pillanatról másikra hoznak rendelkezéseket és a ma meglévő férjed cége holnapután már nincs is Magyarországon vagy csődbe megy?

És hogy gyerek született és onnantól sokkal nehezebb elhelyezkednie az anyának? Netán a meglévő munkahelyéről rúgják ki páros lábbal az embert a gyerek miatt?

Kolléganőm pl. 2 gyereket nevel, egy Bp-től jó messze lévő településről jár be, minimálbérért dolgozik. Nem nem annyi a bejelentett, hanem igazán annyit kap. Napi 2 óra a vonatút, + még a bp-i tömegközlekedés 1 óra - így aztán a 8 órás munkaidejére még 3 óra rárakódik. Nem nehéz kiszámolni, mennyi ideje marad otthoni munkákra, gyerekre.

Hidd el, nem kötözködni akarunk, csak megóvni.

2017. jan. 20. 15:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma sikerült beszélni egy ügyintézővel, aki szerint ilyen feltételek mellett 100%, hogy megkapjuk a hitelt. Pluszban minden évben annyi pénzt viszünk be a bankba, amennyit tudunk előtörlesztésként, szoval ha minden jol megy, akkor 5 év alatt letudjuk a hitelt, nem lesz 20 évig tartozásunk.
2017. jan. 21. 11:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha 5 év alatt ki tudsz fizetni egy 25 milliós hitelt kamatokkal együtt, illetve az előtörlesztés plusz költségeivel, akkor már barom vagy ha hitelt veszel fel, ahelyett, hogy összesporolnád, ekkora kockázat nélkül.
2017. jan. 21. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
akkor mi a xarnak veszel fel hitelt? Hulyeseg.
2017. jan. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!