Hogyan lehetne Német banki tartozást visszafizetni?
Figyelt kérdés
Németországban tartozásom van a Postbank felé. Már voltam bent a banknál és azt mondták hogy majd küldenek levelet ez már kb.1 éve volt és semmilyen levél nem érkezett ha valaki már volt hasonló helyzetben kérem segítsen nem szeretném a dupláját majd visszafizetni.2017. jan. 15. 18:12
1/10 anonim válasza:
Mégis milyen segítséget vársz itt?
Hívd fel a bankot és kérdezd meg!
2/10 A kérdező kommentje:
Már megtettem,ha ilyen egyszerű volna nem kérdezném,azt mondták hogy a számla már megszűnt nem tudnak vele mit csinálni.
2017. jan. 15. 20:43
3/10 anonim válasza:
melyik szamla szunt meg? a bankszamlad, vagy az, amin a hitel van? Nalam a sparkassenal 2 szamlaszam van, az egyik a privat, a masikon meg az aktualis hiteltartozas. ha torlesztek, mindig a privatrol megy a masikra a penz. Szerintem, az, hogy neked a szamlaszam meg is szunt, nem jelenti a hitel befejezeset, lehet befizetest varnak szemelyesen ugyintezon keresztul. De nem jo vele szorakozni, mert nekem azt mondta az ugyintezo pasi, akinel hitelt vettem fel, hogy 4-5 honap utan rendorsegre adjak a dolgot, ha nem fizetem. Es ezalatt terhelik ki tudja mennyi kamattal.
4/10 A kérdező kommentje:
Mind a két számlaszámomat megszüntették amelyiken a hitel van azt is.Az internet banka se tudok belépni egy darabig tudtam a számlára pénzt utalni ,de már kb.6 hónapja már nem.A szerződésbe a magyar címem is meg van adva,de még egy felszólító levelet sem kaptam.
2017. jan. 16. 21:36
5/10 anonim válasza:
meg lehet kerdezni mekkora osszeg?
6/10 A kérdező kommentje:
Igen,3500Eur.
2017. jan. 17. 05:59
7/10 anonim válasza:
azt hittem, tobb, bar persze ez is eleg. Nem hiszem, hogy elfelejtettek, de szerintem irj nekik vagy hivd fel oket, hogy most mi van vele, nehogy meglepetes erjen.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat.A héten még egyszer megpróbálom velük felvenni a kapcsolatot ha arra sem lesz semmi válasz akkor nem tudom hogyan tovább.
2017. jan. 17. 19:43
9/10 anonim válasza:
szerintem e-mailt irj nekik annak, arra valaszolniuk kell/kene. ha megse, akkor passz, en irnek egy masik fioknak ugyanennel a banknal.
10/10 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, pénteken be tudok menni személyesen kíváncsi leszek,hogy mit mondanak.
2017. jan. 18. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!