Kinek tudnék írni kérelmet, hogy méltányosságból engedjék el banki tartozásomat? (betegség, nehéz családi háttér és már a fizetésből levont 33% miatt is nagyon nehéz lenne a tartozást visszafizetni).
Több éve volt ez, alig lettem nagykorú, de nem fogok neked magyarázkodni.
Van rá lehetőség, hallottam már ilyenről csak azt nem tudom hova kell beadni a kérelmet.
A banki hitelkárosultak szövetsége erre nem jó. Ők nem engedik el neked a tartozást. A miniszterelnök és a köztársasági elnök sem. Senki sem. Hol, mikor, milyen forrásból hallottál erről? Linkelj valamit a netről, mert ha nincs valami konkrét információd, akkor vagy csak rosszul hallottad, vagy hallottál valamit és rosszul emlékszel rá, vagy hülyeséget mondtak neked.
A bank csak a rohadt pénzét akarja. Ha nekem tartoznál annyival, amennyivel, én sem engedném el. Sőt, mondok egy neked életszerűbb példát, amibe jobban bele tudod képzelni magad: Ha neked tartozna valaki annyival, amennyivel te tartozol a banknak, te sem engednéd el méltányosságból, különösen, ha a vagyonod egy nagyobb szeletéről lenne szó. (Nem mindegy, hogy 10 millióval tartoznak nekem, de a vagyonom 20 millió vagy 1 milliárd).
Nem kell magyarázkodnod senkinek, hiszen te is tudod nagyon jól, hogy hülye voltál.
800 000 ft a tartozásom.
igazából annak is nagyon örülnék, ha a kamatot nem kellene kifizetnem, csak magát a tartozást.
Utolsó hüjeságet NE írkáljál már, adósság miatt nem csuknak börtönbe, csak adócsalás és hűtlen kezelés vétségével vagy sikkasztás miatt.
Ha jogon vagy, akkor szerintem kezd el többet tanulni a Magyar Jogrendszerről és aztán beszélj, mert ami írtál elég nagy m.arhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!