16évesen hitelt lehet felvenni? Ha igen akkor hol?
Figyelt kérdés
16évesen hitelt lehet felvenni? Ha igen akkor hol és mik a feltételek?2017. jan. 11. 18:56
1/20 anonim válasza:
16 évesen TANULNI kell, hogy később se kelljen hitelekből élned.
2/20 A kérdező kommentje:
Tanulók is, csak egy fizetesböl élünk és màs megoldas màr nincsen, probaltam munkat is talalni, de ott még egy jó ideig nem kezdhetek, de ez most sajnos fontos lenne. Légyszives a kérdésre vàlaszoljatok és ne oktató jelleggel irjatok!
2017. jan. 11. 19:09
3/20 anonim válasza:
Nem.
Csak ha házas vagy, mert akkor a házasság nagykorúsít már 18 éves kor előtt is.
4/20 A kérdező kommentje:
Ertem azert koszi
2017. jan. 11. 19:15
5/20 anonim válasza:
És ha egy fizetésből éltek a hitel törlesztőjét miből akarod fizetni, kavicsokból? Legyen már eszed
6/20 anonim válasza:
A "nagykorúsító házasság" nem elég. Vagy kell rendelkezned megfelelő rendszeres jövedelemmel, vagy kell lennie valamely olyan vagyontárgyadnak (jellemzően ingatlannak), amit fel tudsz ajánlani fedezetnek. De inkább vállalj diákmunlát, jobban jársz!
7/20 anonim válasza:
6: nyilván. De a kérdés az életkorra vonatkozott.
8/20 anonim válasza:
7, persze, de akkor is kiegészítésre szorult a válaszod, mert önmagában hülyeség.
9/20 A kérdező kommentje:
Koszi a vàlaszokat. 5: mint a kérdesben leirtam, nem azonnal kezdhetek a munkaba, amit vàllaltam és amint elkezdek dolgozni, abból fizetném vissza!
2017. jan. 11. 19:26
10/20 A kérdező kommentje:
Viszont most elég sürgös lenne a pénz, még az elott kellene, hogy munkàba allok.
2017. jan. 11. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!