Mikor tudom igénybe venni az otp folyószámla hitelemet?
Figyelt kérdés
Azt olvasom h 3 havi jóváírás utan lehet csak igenybe venni. Ez azt jelenti h nekem hiába van aktiválva, csak 3 havi aktiv kereset utam (magyarul 3 havi fizu utam) tudom.igenybe venni? Az nem szamit h 2016 novemberbe aktiváltam (es biztos h el is fogadták !!)és elotte bőven meg volt a 3 havi fizu ami.ment rá?2017. jan. 6. 00:20
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda h 2016 okt 7 és nov 11 között nem volt keresetem. Elotte viszont volt folyamatosan. a papirom az van h nov 17 tol vehetem igénybe a hitelt.
2017. jan. 6. 00:27
2/5 A kérdező kommentje:
Viszont nov 11etol csak december elejéig volt munkám. Idem januárban pedig még nem.
2017. jan. 6. 00:29
3/5 anonim válasza:
Természetesen a 3 havi bér jóváírást egy bank úgy értelmezi, hogy alkalmazotti munkaviszonyból származó, ugyanarról a munkahelyről utalt, FOLYAMATOS bér érkezés után lehet hitelhez jutni, ez alól a hitelkeret sem kivétel. Mivel neked hol érkezik munkabér, hol nem, így biztosan nem leszel jogosult hitelkeretre.
Milyen munkahely az, ahol ennyire összevissza fizetnek? Vagy ez munkahely váltások miatt van így?
4/5 A kérdező kommentje:
A miatt.volt igen
2017. jan. 6. 10:50
5/5 anonim válasza:
Akkor legalább 3 hónapot kell várnod ahhoz, hogy a jelenlegi munkahelyedről utalással megérkezzen a béred, csak utána igényelhetsz hitelkeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!