Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék lakást venni hitelre...

Szeretnék lakást venni hitelre ami 7 millió ft-ba kerül, a 15%-a megvan, és még 2 ingatlan amit megterhelhetek (összérték 20 millió ft), viszont munkahelyem nincsen, gyesen vagyok. Megtudom venni a lakást?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok nagyon jártas a baki dolgokba, de még ha meg is adnák, rendszeres, biztos, hosszútávú jövedelem nélkül én nem végnék bele (és itt a biztos munkahelyre célzok). De szerintem így nem adják meg, max ha pároddal vagy valaki mással veszed fel, akinek van munkahelye.
2010. máj. 3. 18:23
 2/6 nusz válasza:
gyesre biztos hogy nem adnak, csak ha van bejelentett munkád és még nagyon sok minden van ami számításba jöhet, szerintem kérdezz meg egy szakembert
2010. máj. 3. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia !

Gyest is beszámítják, viszont 15% önerő kevés lesz, Ha megye székhelyen laksz, akkor tudok segíteni.

2010. máj. 3. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha 20 mill Ft összértékű ingatlant fel tudsz ajánlani fedezetként, akkor nincs szükség semmi önerőre, viszont legalább minimálbérrel rendelkező adóstársra szükséged lesz, mert már egyik normál kereskedelmi bank sem hitelez munkabér nélkül.

Egy hiteltanácsadó.

2010. máj. 3. 21:42
 5/6 anonim válasza:

Üdvözlöm, tudni kell, hogy van olyan bank ami elfogadja a gyes-t jövedelemként. Szóbajött már esetleg adástárs bevonása? Ha érdekli Önt több részlet, és hogy mely bankok milyen feltételeket adnak,hol jár a legjobban,hol érdmes felvenni,melyik bankoknál lehet a legkedvezőbb és megbízható pontos információt szeretne szívesen segítek ezzel kapcsolatban,írjon emailt a v.andras@indamail.hu-ra, és bármely egyéb kérdésére is szívesen válaszolok.

Üdv,András

2010. máj. 3. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A gyes önmagában nem terhelhető jövedelem, de minimálbéres adóstárssal már megfelelő lenne.
2010. máj. 6. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!