Mennyire fontos nektek a saját lakás téma?
Hullámzik az akarásom, hogy akarjak e idővel saját lakást, azaz hitellel leterheljem e magam huszonöt-harminc évre? Mai világban ki tudja, hogy ha költözni kell mert nincs munka a környéken akkor hova teszed a házat? Mondják, hogy akkor ki kell adni és törleszti saját magát. Igen, de a házra a felelősség a tiéd, mert neked kell állni ha valami elromlik, akkor amortizációt mondjuk a bérlő fizeti a kaucióból, de azért mégis. Most vagy van saját lakásom amit élvezik is, vagy sem... vagy érdemes, de nem egyedül hanem megvárni amíg családod lesz és ketten elkezdeni hitelt, mert úgyis rossz vért szül ha valakinek már van, akkor most az kié is lesz később, csak az enyém vagy mindkettőnké stb...
Illetve bármi xarra hitelt akár tv vagy ilyesmi nyugodt szívvel vesztek fel? Én írtózom a hitelektől, és előre írom, hogy nem vagyok gazdag, sőt most egyenlőre munkám sincs, szóval nem gazdag módjára osztom itt az észt csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!