Szerintetek Aegon vagy Alianz? Melyik a jobb
magánnyugdíjpénztár?
Figyelt kérdés
Melyiknél érdemesebb a megánnyugdíjpénztár szolgáltatásait igénybe venni?
2010. ápr. 29. 16:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem: Allianz.
2010. ápr. 29. 17:12
2/7 anonim válasza:
Inkább Generali vagy AXA nyugdíjpénztárt válaszd.
Sokkal jobbak.
De ha csak a kettő közül lehet választani akkor inkább AEGON.
Jobbak a hozamai mint az Alianznak.
2010. ápr. 29. 22:45
3/7 anonim válasza:
A PSZÁF oldalán meg tudod nézni sok évre visszamenőleg a magánnyugdíjpénztárak hozamait, eredményeit. Javaslom azok mellett tedd le a voksod akik kevésbé mutatnak nagy ingadozásokat.
2010. ápr. 30. 08:49
4/7 anonim válasza:
Én kimondottan nyugdíjpénztárakkal foglalkozom!
Szívesen segítek,mert sajnos nem elég a számokat nézni, ebbe azért kicsit több van.Rengeteg változás történt ebben az évben amikre érdemes odafigyelni.(Nem egy-két nyugdíjpénztárral szerződött ügynök vagyok!)Nyugodtan írj,szívesen válszolok mindenre.
2010. ápr. 30. 10:47
5/7 anonim válasza:
Ha mindenképp a kettő közül kell választani akkor Aegon. Ha más is szóba jön akkor érdemes körbenézni a neten, hozamok és összehasonlítás végett. Vagy kérdezz meg egy tanácsadót, lehetőleg ingyenest. Pl: [link]
2010. ápr. 30. 14:38
6/7 A kérdező kommentje:
Vasárnap este lesz időm megfelelő körültekintéssel utána nézni a dolgoknak, de akkor már a döntésben segíteni fognak az általatok adott válaszok. A helyzet az, hogy jelenleg Allianz-os vagyok, ez egy hirtelen, ámbár elkerülhetetlen döntés következménye. És most folyamatosan hívogatnak az aegon-tól, hogy álljak át. Ami tehát fontos lenne számomra, az, hogy nekem ez hosszú távon megérje, de ha az átállás költsége nem fedezi azt a hasznot amit elvileg az Aegon nyújt, akkor sok értelme nincs az átállásnak. Köszi a válaszokat!
2010. máj. 1. 12:37
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én ingyenesen segítek,nagyjából az összes nyugdíjpénztárral kapcsolatban vagyok,és a te adataidnak a legmegfelelőbbet ki tudjuk választani,és ha gondolod az átlépésben is tudok segíteni.
Allianz:21,41 Aegon:22,97 ezek a hozamaik, de már vannak olyanok amik 30% felett teljesítenek, és az sem mindegy, hogy te melyik portfólióba tartozol,és érdemes figyelembe venni az új szabályozásokat is, hogy neked megéri-e váltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!