Mit tegyek, most válnom kell?
Figyelt kérdés
2004ben vettem fel otp hitelt, akkor még a volt férjemmel voltam, de már el váltunk, és most meg kerestek a behajtók már azóta más férjem van, viszont be akarják hajtani, de nincs semmi a nevemen se ház se autó. Viszont a mostani férjem nevén van ház és kocsi is ezt így rajta keresztül be tudják hajtani? Vagy pedig el kell váljunk?2016. okt. 24. 13:42
11/15 A kérdező kommentje:
500ezret vettem fel
2016. okt. 24. 14:16
12/15 anonim válasza:
Igen, lehet részletben fizetni., azt hogy mennyi lehet a részlet elsősorban az összeg nagysága határozza meg.
13/15 A kérdező kommentje:
A volt férjem vett rá hogy vegyek fel èn utánna 1ft.ot nem láttam belőle buta voltam hogy hallgattam rá. :(
2016. okt. 24. 14:18
14/15 anonim válasza:
Ez már senkit sem érdekel, pláne ha váláskor ezt nem tisztáztátok.
500 vettél fel, 12 éve, az már legalább a duplája amit vissza kell fizetned.
Havi 50 e alatt ne nagyon reménykedj, szerintem.
15/15 anonim válasza:
Szerintem örüljön neki, ha csak a dupláját kérik!
15%-os kamattal számolva (ami nagyon alul hasalt) is több mint 2,5 milla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!