Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelre lenne szükségem...

Zsuzsa35 kérdése:

Hitelre lenne szükségem 330000ft ra, Ötlet?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek, szükségünk lenne 30000ft ra amit 30. 000ft havi tudnánk törleszteni.3vagyunk én ápolásit kapok + 1x családi, Párom aktiv koru ellátás + Emelt fogyatékkosági támogatást kap,125000ft jön be havonta . Tudnátok olyan Pénzintézeteket ajánlani aki ezek az összegek mellet kölcsönt adna? Kérem a felesleges hozzászólásokkal kimáljenek, Tanácsra nincs szükségem és kioktatásra, köszönöm.
2016. okt. 18. 17:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásért ,330000ft ra
2016. okt. 18. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Providentet próbáltátok már?
2016. okt. 18. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az ne ,testvérem vett fel bánja is, venék fel hitelt de 120% kamatra nem , pl : 330000 vissza 400000 , nem 330000 vissza 700000 kb.
2016. okt. 18. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kioktatás, pusztán realitás, még ha nem is esik jól.

Ilyen típusú ámogatásokra nem fogsz sehol hitelt kapni.

Ezek segélyek, még ha újabban nem is így hívják őket.

Ezek pedig nem hitelezhetők.

Ilyen kis összeget egyedül vesz fel az ember, nem párban.

(Adóstárs sok milliós nagy hitelekhez kell, nem 300 ezerhez)

Szóval ilyenkor nem számít a másik fél jövedelme, csak a tied.

Még ha fizetés lenne, nem támogatás, akkor is nagyon-nagyon kevés lenne.

60-70 ezer forint nem hitelezhető.

Ennyi pénzből törlszteni sem tudnátok, egyszerűen nem futja belőle.

Jelenleg marad hó végén 30 ezretek, amit mondjuk félre tudtok tenni?

Nyilván nem, hiszen akkor lenne némi megtakarításotok.

Ne vedd kioktatásnak, nem is kell válaszolnod, elég, ha magadban válaszolsz:

hányszor volt olyan, hogy hó végén még volt 30 ezer a pénztárcádban?

Nekem is volt providentem, 100 ezret kértem, de a 120 ezres nettómra csak 80 ezret adtak.

Ez egy temetésre kellett, gyorsan, és ez volt a leggyorsabb megoldás.

Na most ha egyedül kerestem annyit, és nem adták meg az általad kért összeg egyharmadát sem, akkor te fele ennyi pénzre sejtheted, hogy semmit nem fogsz kapni.

A Providentet pedig egyéb esetekben csak ajánlani tudom.

A legjobb ajánlatuk van a piacon.

Én arra a 80 ezerre kb 88 ezret fizettem vissza, de lehet még annyit sem.

Egyszerűen az van, hogy nem szabad ész nélkül bármit aláírni.

Az otthoni szolgáltatást TILOS kérni, mert az sokba kerül.

De ha nem kéri az ember, akkor egy nagyon baráti hitelük van, sokkal jobb, mint a nagy bankoknak.

Megbocsáss, de ha ti a providentet bebuktátok, az egyértelmű jele annak, hogy mennyire nem értetek a pénzhez. Tudom, ez most rosszul esik, és lehet majd leoltasz, pedig őszinte vagyok, és hidd el, ezzel segítek igazán.

Az alacsony szintű pénzügyi kultúrával rendelkezők azok, akik egy P-s hitelre 2x annyit fizetnek vissza. Tulajdonképpen belőlük él a P, mert ők fizetik meg azokat a kamatokat is, amiket az ügyesebb ügyfeleknek nem kell.

Ha újra megszorulnék, újra a providentet választanám, de tény, hogy a semmire ők sem adnak hitelt.

2016. okt. 18. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es, 120 ezer nettóra csak 80 ezret adtak? Na, most jól meglepődtem - ezt nem gondoltam volna... (2-es vagyok)
2016. okt. 18. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, bár ez már néhány éve volt, azóta jobban is keresek, meg nincs szükségem hitelre. De ha úgy hozná az élet, én bátran fordulnék hozzájuk, nem húztak le.
2016. okt. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!