PayPal-ra kapok pénzt azt át kell utalni a Magyar OTP számlámra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon nem értek a PayPal-hoz. Vettem valamit eBay-en, de sérült az árú így visszakapom a pénzt az Eladótól.
A kérdésem, hogy azt a pénzt amit visszautal egyből a Magyar számlámra kapom vagy PayPal-ra.
Illetve ha nem a Magyar OTP-s számlámra jön azt hogy tudom átutalni? És annak van e költsége, úgy mint egy normális banki utalásnak? Vagy PayPalről, MAgyar számlára utalni ingyenes?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 6. 20:30
1/7 anonim válasza:
Withdraw -nak hívják amikor a paypal szláról visszahívod a bankszámládra a pénzt. nem tudom van-e jutalék.
2/7 anonim válasza:
Oda fogod visszakapni a pénzt ahonnan kifizetted. Ha PayPal egyenlegről fizetted a terméket, akkor oda kapod vissza és utána a Withdrawal meüpontban tudod átutaltatni a folyószámládra. Ha bankkártyával fizetted, akkor a bankszámládon lesz jóváírva az össszeg.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem PayPal-ról ment az utalás. De azon sosem volt 1 fillérem sem. Mikor veszek valamit Bay-ről, írja hogy átirányít, majd levonja az összeget azonnal az OTP-s számlámról.
Szóval nem tudom mi hogy merre van.
A Withdrawal-nak van külön költsége?
Nehogy minuszba legyek vagy akármi
2016. okt. 6. 20:40
4/7 anonim válasza:
Ha nem volt a Paypalon pénzed soha, akkor nyilvánvaló, hogy az OTP számláról fizettél a Paypalon keresztül. A semmivel hogyan fizettél volna?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem értek hozzá. Akkor miért kell egyáltalán paypal account ebayhez?
2016. okt. 6. 21:10
6/7 anonim válasza:
Egyrészt van csomó eladó, aki sima bankkártyás fizetést is elfogad, másrészt ha panaszod van az eladóval szemben, akkor a Paypal garantálja, hogy visszakaphatod a zsozsód (ha jogos a dolog).
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. okt. 6. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!