Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPal-ra kapok pénzt azt át...

PayPal-ra kapok pénzt azt át kell utalni a Magyar OTP számlámra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nem értek a PayPal-hoz. Vettem valamit eBay-en, de sérült az árú így visszakapom a pénzt az Eladótól.

A kérdésem, hogy azt a pénzt amit visszautal egyből a Magyar számlámra kapom vagy PayPal-ra.

Illetve ha nem a Magyar OTP-s számlámra jön azt hogy tudom átutalni? És annak van e költsége, úgy mint egy normális banki utalásnak? Vagy PayPalről, MAgyar számlára utalni ingyenes?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 6. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Withdraw -nak hívják amikor a paypal szláról visszahívod a bankszámládra a pénzt. nem tudom van-e jutalék.
2016. okt. 6. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Oda fogod visszakapni a pénzt ahonnan kifizetted. Ha PayPal egyenlegről fizetted a terméket, akkor oda kapod vissza és utána a Withdrawal meüpontban tudod átutaltatni a folyószámládra. Ha bankkártyával fizetted, akkor a bankszámládon lesz jóváírva az össszeg.
2016. okt. 6. 20:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem PayPal-ról ment az utalás. De azon sosem volt 1 fillérem sem. Mikor veszek valamit Bay-ről, írja hogy átirányít, majd levonja az összeget azonnal az OTP-s számlámról.

Szóval nem tudom mi hogy merre van.

A Withdrawal-nak van külön költsége?

Nehogy minuszba legyek vagy akármi

2016. okt. 6. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt a Paypalon pénzed soha, akkor nyilvánvaló, hogy az OTP számláról fizettél a Paypalon keresztül. A semmivel hogyan fizettél volna?
2016. okt. 6. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem értek hozzá. Akkor miért kell egyáltalán paypal account ebayhez?
2016. okt. 6. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt van csomó eladó, aki sima bankkártyás fizetést is elfogad, másrészt ha panaszod van az eladóval szemben, akkor a Paypal garantálja, hogy visszakaphatod a zsozsód (ha jogos a dolog).
2016. okt. 6. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. okt. 6. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!