Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-nél hogy lehet elintézni...

OTP-nél hogy lehet elintézni a netbank igénylést?

Figyelt kérdés
Junior kártyám van és úgy tudom, h ingyenesen lehet kérni a netbankot hozzá, hogy interneten is tudjak utalni. Ehhez be kell mennem az OTP-ba, vagy neten keresztül is lehet igényelni?
2016. okt. 1. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Be kell menni.
2016. okt. 1. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
igen be kell menned, kapsz majd azonosítót, meg kódot is hozzá, ezért is fontos személyesen bemenni
2016. okt. 1. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! És milyen papirokat kell vinni magammal (személyi okmányokat leszámítva)? Nem igazán intéztem még ilyesmit (mikor csináltattam, akkor azt anyummal mentem intézni még elég rég, de nem emlékszem, hogy milyen papirok kellettek hozzá)
2016. okt. 1. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Személyi, lakcimkártya. Ha nálad van a bankkártya az sem árt, bár anélkül is be tudnak azonosítani, az a tapasztalatom, hogy az OTPnél előszeretettel kérik el a bankkártyád is.
2016. okt. 1. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2016. okt. 1. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!