OTPdirekt net bank?
Mindig amikor beakarok lépni, kapok sms-ben egy azonosítót, és csak úgy tehetem meg.
Ezt valami hiba, vagy mi? Ezek az sms-ek pénzbe kerülnek?
A hölgy amikor kötöttem a számlát, azt mondta, hogy 11Ft/sms, eddig kijött 3db de a számlámról még nem vettek le pénzt. Ha minden online belépésnél így megbombáz sms-el akkor azonnal mondom is lefele.
Valaki tudna benne segíteni?
Az első valahány (talán havi 20db) ilyen SMS ingyenes, csak utána 11Ft/db.
Én kikapcsoltam a belépéshez, és csak a nem mentett tranzakcióknál kéri. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a belépés után a felület jobb felső részén Beállítások -> Mobil Aláírás beállításosk részen kiveszed a pipát a "Megerősítés bejelentkezéskor" után, a tranzakcióknál pedig átrakod "Egyszerűsített"-re. Ez persze alacsonyabb biztonságot jelent.
"Mindig amikor beakarok lépni, kapok sms-ben egy azonosítót, és csak úgy tehetem meg.
Ezt valami hiba, vagy mi?"
Nem hiba. Ezt kétlépcsős azonosításnak hívják és a Te biztonságodat szolgálja.
SMS-alapú Mobil Aláírás
Az SMS-alap szolgáltatás keretében az OTP Bank Nyrt. az Ön által megadott mobiltelefon számra SMS-ben egy véletlenszerű számsort küld, melyet az internetes, illetve SmartBank és SmartBróker szolgáltatásba történő belépéskor, illetve a kezdeményezett aktív tranzakció engedélyezésekor kell megadnia. Az SMS-ben küldött számsor kizárólag az üzenetben megjelölt időpontig használható fel. A Mobil Aláírás szolgáltatás keretében küldött SMS-ek után nem kerül üzenetdíj felszámításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!