Milyen feltetelek mellett lehet visszaigenyelni egy elutalt osszeget 3het utan?
Jogi úton lehetne csak visszaigényelni.
A bank nem nyúlhat a te számládhoz. Ha banki hiteled van, akkor annak a törlesztőjét emelheti le a számládról, de egyébként nem vehet le összegeket a számládról.
Ugy tudom, h a torlesztot is csak akkor emelheti le a szamladrol ha beleegyezel vagy biroi vegzes van erre...
Egyebkent ilyenkor hova tudok fordulni, ha szeretnem visszakapni a penzem?
Mert ennek igy nincs ertelme, holnap veszek egy lakast szlovakiaba par het alatt megcsinaljuk a papirmunkat elutalom a penzt, aztan visszaigenyelem a penzt es van egy lakasom par evig, amig a birosag tokol az uggyel nyilvan 4-5even keresztul?
Elvileg nem csinálhat ilyet a bank (Szlovákiában). Az embered esetleg hivatkozhatott arra, hogy tévedésből utalta neked. Ebben az esetben sem nyúlhat a bank a pénzedhez, csak közvetítő szerepét játszhatja, továbbítja neked a kérést, hogy küld vissza a pénzt. Ha nem teszed, kiadhatja az adataidat, hogy perelni tudjon.
Hogy mit és miért kérvényezett, az téged nem kell hogy érdekeljen ez a te pénzed. Szólítsd fel őket adják vissza, ha nem teszik bízz meg egy ügyvédet.
tenyleg abszurd az egesz... hogy nem veszik eszre a kivizsgalasnal, ha egyeltalan ezt lehet annak nevezni, h nem stimmelllll itt vmi... ?
A vicc az, h feltettem meg egy olyan kerdest is, h a mai 1270 euros utalast is visszaigenyelhetik(amit egyebkent kivettem a szamlamrol) es akkor -1270 euro lesz az egyenlegem? Erre is azt a valaszt kaptam, h igen...
6: Hát ott téged nagyon hülyének akarnak nézni.
Mindenképpen kérj jogi segítséget, jelentsd fel őket. Végül is ellopták a pénzed és ebben segédkezett nekik a bank.
Csak bírósági végzéssel lehet pénzt letiltani.
Ez kesz vicc.
Milyen munkakat csinalsz kerdezo?
Milyen szerzodesetek van?
Maganszemely vagy ceg csinalja ezt veled, ugyanugy szlovak szamlaval?
Soha nem halottam ilyenrol meg...
Nem nem, azok csak peldak voltak, h ha munkat valalnek szlovakiaban, akkor miutan elvegeztem a munkat ugyanigy visszaigenyelhetnek...? ezt a kerdest tettem fel es erre kaptam azt a valaszt, h sajnos igen...
A lenyeg az, h megvolt a nyomos es logikus erv, amiert utalta nekem azt az 1005 eurot. Visszaigenyelte aztan es meg is kapta ugy, h majdnem egy honap eltelt es engem nem ertesitettek semmirol! Azt tudom, h vmilyen vud banknak az igazgatojaval joban van, ennyi eleg lehet egy ilyen szemetseghez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!