Elmunek utaltam de nem írtam közleményt. Buktam a pénzt?
Figyelt kérdés
Kapkodasbol és figyelmetlensegbol a 26.000ftot simán elutaltam közlemény nélkül.
Felhivtam őket ahol azt mondták elvileg visszakapom néhány nap alatt.
Írtam nekik emailt a történettel és a netbanki igazolassal de ilyen helyzetben meg nem voltam.
Visszakapom vagy az email alapján le tudják konyvelni hozzám vagy bukom?
2016. aug. 29. 09:31
1/4 anonim válasza:
név alapján lekönyvelik, ha nem te vagy a szerződött fél akkor meg visszautalják
2/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, hogy buknád a pénzt, amikor az ügyfélszolgálat is azt mondata, hogy visszautalják? Mi nem világos ezen?
3/4 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Gondolom hogy előbb utóbb visszakapnam ha nem találnak, de szükséges e újra elutalnom a pénzt vagy az írásos megkeresesem alapján van e esélyem hogy sikerül osszeparositani.
Saját nevemrol ment az utalás és a kozuzemi számla is az en nevemen van.
Remélem sikerül lekonyvelni mert most nem könnyen utalnék el újabb 26 ezret akkor se, ha az én butasagom volt most ez.
2016. aug. 29. 15:03
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha írtál nekik, előbb utóbb beazonosítják. Ha előbb kapod vissza, akkor elutalod újra. Az utalási díj lehet vagy 50-100 forint. Kívánom, hogy ennél nagyobb tanulópénzt soha ne kelljen fizetned. A pénzed biztosan nem veszik el, érdekes is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!