Ebayen címhez lehet közleményt írni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ebayről egy csomó dolgot megrendeltem. (kb. 14 dolgot a gyűrűtől a kabátig mindent), és a postázási cím egy kedves ismerős munkahelye volt. Csak azt elfelejtette megemlíteni, hogy a cím több dolgot is foglal magába. Egy társasházat, egy mosodát, egy könyvelő- és egy utazási irodát... ha hozná a postás a dolgokat hogyan jár el ilyenkor? vagy hogy tudom átvenni? máskor tudok közleményt írni rendeléskor?2016. jan. 4. 15:56
1/4 A kérdező kommentje:
ja, és az ismerősöm ahová a rendelés menne az egyik üzletben dolgozik, így nincs kiírva a neve sem, nemmellesleg az én nevemre rendeltem. :(
2016. jan. 4. 16:00
2/4 anonim válasza:
Igazán hatalmas kavar ez! Az ismerősöd címére kérted, de a saját nevedre. Ez az egészben a legnagyobb probléma. Mert ha a postás pont nem az ismerősödnek mondja, hogy hoztam egy csomagot ennek és ennek, akkor a válasz valószínűleg az lesz: fogalmam sincs ki ez, itt nincs ilyen. Az még nem is lenne baj, ha több mindent is takar a cím, mert azért egy postás gyakorlott az ilyen dolgokban és szája is van. Szóval az ismerősöd nevét kellett volna megadnod. Amúgy meg a saját címedet is megadhatod, ha nincs otthon senki, kapsz értesítőt. De ettől függetlenül még eljuthat a csomag hozzátok.
3/4 A kérdező kommentje:
Tarsashazban lakunk es tonkrement a postaladank igy nincs rajta zar ezert nemmedtem otthonra rendelni.de egyebkent a kollegak is tudjak h erkezik a csomag.
2016. jan. 4. 22:06
4/4 A kérdező kommentje:
De koszonom a valaszt,hasznos volt.adott egy kis remenyt, hogy nem fog elveszni
2016. jan. 4. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!